Agresiune în Cișmigiu: Un incident șocant și tăcerea complice a martorilor

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Articole

Un incident șocant s-a petrecut în parcul Cișmigiu, într-o zi însorită, lângă frumosul pod care străjuiește lacul. Tânăra actrita Andreea Hristu a fost agresată în mod brutal, dovedindu-ne că astfel de situații pot surveni chiar și în locuri aparent sigure și la ore de vârf. Ceea ce este și mai tulburător este că nicio persoană prezentă în zonă nu a intervenit pentru a o ajuta, dupa cum a transmis actrita aici: Link postare Facebook.

Evenimentul nefericit a avut loc în timp ce tânăra se odihnea pe o bancă, savurând o carte și o cafea. Un individ aparent neînsemnat s-a apropiat de ea și a început o conversație aparent amabilă. Cu toate acestea, tonul s-a schimbat rapid atunci când individul a cerut bani, iar tânăra a refuzat. Neputând accepta un răspuns negativ, individul a devenit agresiv și a început să o jignească și să o înjure.

Tânăra a încercat să-l convingă să plece, dar fără succes. Într-un moment de disperare, ea a ales să apeleze numărul de urgență 112 pentru a solicita ajutorul poliției. Din nefericire, agresorul a reacționat violent, punându-i mâna pe gât și aruncându-i telefonul la pământ. În timp ce se lupta să se elibereze, plasa pe care o avea cu cărți i-a fost smulsă din mână și cărțile au fost răspândite pe alee.

În ciuda faptului că erau patru oameni pe băncile din jur, nimeni nu a intervenit pentru a-i oferi sprijin tânărei. Un sentiment de neputință și indignare a cuprins-o în momentele acelea de suferință. Cu toate acestea, o tânără curajoasă s-a apropiat și a rămas alături de ea până la sosirea poliției, oferindu-se să fie martor în acest caz. Alți oameni au început, ulterior, să vină în ajutor, unii dintre ei încercând chiar să-l găsească pe agresor prin parc. Cu toate acestea, bărbații prezenți de la început au dispărut cu repeziciune, evitând cuvintele de condamnare.

Este îmbucurător să menționăm că forțele de ordine au acționat exemplar în această situație. Agresorul a fost prins și dus la secție, iar polițiștii s-au comportat cu umanitate, respect și empatie.
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Conferință de presă cu miniștrii Germaniei și Românie, alături de legende ale fotbalului

În cadrul unei conferințe de presă prilejuită de întâlnirea bilaterală dintre ministrul Federal de Interne al Germaniei, Nancy Faeser,...

Read More...
Fără apă caldă şi presiune scăzută la apa rece de la robinete! Anunţurile făcute de Aquatim şi Colterm

Probleme cu apa pentru locuitorii din Timișoara și Chișoda

Mii de timișoreni și locuitorii din Chișora vor întâmpina probleme cu furnizarea apei, în urma unor lucrări planificate de...

Read More...

Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 – Ziua a treia

În cea de-a treia zi a Campionatelor Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 s-a jucat runda a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro