Actrița Olga Torok, Rănită în Timpul unui Spectacol de Teatru

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Accident pe scenă! O actriță din Timișoara a ajuns la spital, după ce a căzut decorul pe ea, în timpul unui spectacol

O actriță a fost rănită în timpul unui spectacol de teatru în această seară la Teatrul German din Timișoara. Incidentul a avut loc în timpul reprezentației piesei “Livada de vișini” de Anton Cehov, când decorul a căzut peste actriță Olga Torok.

La fața locului a fost chemată o ambulanță care a transportat-o pe actriță la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Din fericire, actrița nu a suferit răni grave, însă a fost necesară evaluarea medicală pentru a exclude posibile complicații.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs incidentul. Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Timiș, un panou din lemn folosit ca decor și susținut de doi bărbați s-a prăbușit peste actriță în timpul spectacolului. Cei doi bărbați care susțineau panoul au fost și ei răniți, dar nu au necesitat transportul la spital.

Dosarul penal a fost deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă. Polițiștii vor efectua cercetări amănunțite pentru a stabili dacă există neglijență în acest caz și dacă s-au încălcat regulamentele de siguranță în teatrul respectiv.

Este important de subliniat că astfel de incidente pot avea consecințe grave și pot pune în pericol viața și sănătatea artiștilor și a publicului. Teatrele și alte instituții culturale trebuie să acorde o atenție deosebită respectării normelor de securitate în muncă, pentru a preveni astfel de accidente nefericite.

Incidentul de la Teatrul German din Timișoara ridică întrebări cu privire la măsurile de siguranță și la pregătirea personalului tehnic. Este necesar ca instituțiile culturale să investească în instruirea și echiparea adecvată a angajaților din tehnică și decoruri, pentru a evita astfel de situații neplăcute.

În final, este de dorit ca ancheta poliției să ofere răspunsuri clare cu privire la circumstanțele din spatele acestui incident și să se ia măsuri adecvate pentru a preveni astfel de incidente în viitor. Siguranța artiștilor și a publicului trebuie să fie o prioritate în orice instituție culturală.

Sursa: www.sursadevest.ro

O actriță a fost rănită chiar în timpul unui spectacol de teatru! Aceasta era pe scenă, în momentul în care decorul a căzut pe ea.

Incidentul s-a petrecut în această seară pe scena Teatrului German din Timișoara, în timpul spectacolului „Livada de vișini” de Anton Cehov. Actrița Olga Torok era pe scenă, în momentul în care decorul ținut de doi bărbați s-a prăbușit peste ea.

La fața locului a ajuns o ambulnață, care a preluat-o pe actriță și a transportat-o la spital.

Și polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

La data de 04.02.2024 , în jurul orei 20:12,.polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Mărășești din Timișoara, la Teatrul German o persoană a fost rănită. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, respectiv, în timpul unui spectacol, un panou din lemn folosit pe post de decor și asigurat de doi bărbați a căzut și a accidentat o femeie, în vârstă de 38 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. De asemenea, au fost accidentați și cei doi bărbați care susțineau panoul, însă aceștia nu au fost transportați la spital”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă, efectuând cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui incident.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Narnia: O lume de magie și aventură

Narnia: O lume de magie și aventură este o serie de cărți scrise de celebrul autor britanic C.S. Lewis,...

Read More...

Diversitatea fenotipică și genotipică în lumea speciilor

Diversitatea fenotipică și genotipică în lumea speciilor este un subiect fascinant care ne arată cât de diferite pot fi...

Read More...

Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița – unul dintre cele mai frumoase parcuri naționale din România, cu numeroase specii de plante și animale rare.

Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița este una dintre cele mai frumoase locații de vizitat din România, oferind o combinație unică...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro