Accident rutier grav în zona Simila, comuna Zorleni, cu mai multe victime

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
două persoane rănite, trei autoturisme avariate- FOTO

Accident rutier la ieșirea din municipiul Bârlad, în localitatea Simila, comuna Zorleni. Pompierii militari din cadrul Detașamentului Bârlad au intervenit pentru evaluarea, acordarea primului ajutor și asigurarea măsurilor PSI în urma producerii accidentului, în care au fost implicate trei autoturisme.

Potrivit informațiilor furnizate de pompieri, în momentul accidentului se aflau în autoturisme opt persoane, printre care și un copil minor. La locul accidentului a fost trimisă și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui, substația Bârlad.

Echipajele de intervenție au constatat că două dintre autoturisme au părăsit partea carosabilă și s-au avariat în urma impactului. Din fericire, persoanele aflate în autoturisme au reușit să se autoevacueze, însă două dintre ele necesitau asistență medicală.

O femeie în vârstă de 53 de ani a primit primul ajutor în ambulanța SMURD, ea suferind traumatisme craniocerebrale și craniofaciale, precum și dureri în zona lombară. Victima a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal „Elena Beldiman” din Bârlad.

De asemenea, un bărbat a fost asistat de către echipajul ambulanței SAJ Vaslui, acesta prezentând traumatisme în urma accidentului. Bărbatul a fost, de asemenea, transportat la CPU Bârlad pentru investigații suplimentare și tratament.

Cauza exactă a accidentului nu a fost precizată în comunicatul de presă, însă se presupune că acesta s-ar fi produs din cauza unei neatenții în conducere sau a nerespectării regulilor de circulație. Autoritățile locale și poliția rutieră vor efectua cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Este important ca șoferii să fie responsabili și să respecte regulile de circulație pentru a preveni astfel de accidente. De asemenea, este recomandat să se adapteze viteza la condițiile de drum și să se păstreze o distanță de siguranță față de celălalt autovehicul.

Accidentele rutiere pot avea consecințe grave, atât pentru șoferi și pasageri, cât și pentru ceilalți participanți la trafic. Este esențial ca toți participanții la trafic să fie conștienți de importanța siguranței rutiere și să acorde prioritate respectării regulilor de circulație.

Sursa: [sursa originală]

Sursa si Foto: stiriest.ro

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Bârlad au intervenit pentru evaluarea, acordarea primului ajutor și asigurarea măsurilor PSI, în urma producerii unui accident rutier pe DN 581 (DN 24B), la ieșirea din municipiul Bârlad, în raza localității Simila, comuna Zorleni. În accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau opt persoane, între care și un copil minor. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite trei autoturisme avariate, două dintre acestea fiind ieșite în afara părții carosabile. Persoanele aflate în autoturisme se autoevacuaseră. Victimele au fost evaluate, două dintre acestea având nevoie de asistență medicală. O femeie în vârstă de 53 ani a primit primul ajutor în ambulanța SMURD, victima suferind traumatisme craniocerebrale și craniofaciale, aceasta acuzând de asemenea dureri în zona lombară. După acordarea primului ajutor, victima a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal „Elena Beldiman” Bârlad. Echipajul ambulanței SAJ Vaslui a acordat primul ajutor unui bărbat care suferise traumatisme în urma accidentului rutier, victima fiind transportată de asemenea la CPU Bârlad.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică În ultimii ani, tot mai multe persoane au început...

Read More...

Comoara literară a Antichității: Biblioteca din Pergam

Biblioteca din Pergam: Comoara literara a Antichitatii Biblioteca din Pergam, situata in orasul antic Pergamum din Asia Mica, a reprezentat...

Read More...

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate Când ne gândim la diversitatea vieții pe Terra, ne simțim adesea copleșiți...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro