Accident grav la Campionatul National de Viteza in Coasta: Un spectator isi pierde piciorul în urma unei coliziuni

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Un accident grav s-a produs la Campionatul Național de Viteză în Coastă desfășurat în localitatea Campulung Muscel. Un spectator în vârstă de 36 de ani și-a pierdut piciorul după ce a fost spulberat de o mașină participanta la competiție.

Organizatorii evenimentului susțin că bărbatul se afla într-o zonă interzisă pentru spectatori în momentul accidentului. Pilotul mașinii a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga.

Mașina de concurs s-a oprit într-un autoturism parcat pe marginea drumului, dar înainte de asta a lovit și spectatorul.

Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Campulung și se află în stare gravă. Medicii au dus-o direct în sala de operație.

“Intr-un viraj de stânga, Claudiu Ciuca, pilotul cu numărul 83, a franat târziu și mașina a intrat într-o zonă interzisă publicului. Bolidul s-a oprit într-o mașină care era parcată la aproximativ 30 – 40 de metri de axa drumului, accidentând un spectator care nu a respectat indicațiile de securitate și a rămas totuși în zona”, a declarat Federația Română de Automobilism Sportiv.

Barbatul a fost preluat de o Ambulanță și transferat de urgență la Spitalul Municipal Campulung. Potrivit primelor informații, victima are fractură de bazin și a unui membru inferior și se află în prezent în operație.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Un accident grav s-a produs la Campionatul National de Viteza in Coasta, desfasurat la Campulung Muscel. Un spectator are piciorul amputat dupa ce a fost spulberat de o masina din competitie.

Organizatorii spun ca barbatul, in varsta de 36 de ani, urmarea concursul dintr-o zona interzisa. Pilotul a pierdut controlul volanului intr-un viraj la stanga.

Masina din competitie s-a oprit intr-un autoturism parcat pe marginea soselei, insa, inainte a lovit si spectatorul.

Victima a fost transportata la Spitalul Campulung si este in stare grava. Medicii l-au dus direct in sala de operatie.

Intr-un viraj de stanga, Claudiu Ciuca, pilotul cu nr. 83, a franat tarziu si masina a intrat intr-o zona interzisa publicului. Bolidul s-a oprit intr-o masina care era parcata la aproximativ 30 – 40 de metri de axa drumului, accidentand un spectator care nu a respectat indicatiile de securitate si a ramas totusi in zona.

Barbatul a fost preluat de o Ambulanta si transferat de urgenta la Spitalul Municipal Campulung. Din primele informatii, victima are fractura de bazin si a unui membru inferior si in acest moment se afla in operatie”, precizeaza Federatia Romana de Automobilism Sportiv. (V.E.)



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

China mediază un acord între grupurile palestiniene privind încetarea diviziunilor și formarea unui guvern de uniune națională

Cele două grupuri au semnat Declarația de la Beijing privind „încetarea diviziunii și consolidarea unității palestiniene”, potrivit televiziunii de...

Read More...

Accesul în regiunea Belgorod, strict limitat. Un atac rusesc avariază infrastructura din regiunea Sumîi

Guvernatorul Belgorodului, Viaceslav Gladkov, a declarat că restricțiile se aplică localităților „unde situația operațională aferentă este extrem de dificilă”,...

Read More...

Răzvan Arnăut merge la Jocurile Olimpice cu gândul la o medalie olimpică la lupte

Răzvan Arnăut, un sportiv român talentat, se pregătește să participe la Jocurile Olimpice cu un singur gând în minte:...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro