Accident grav în zona localității Salcioara din comuna Banca

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
6 victime, două rămase incarcerate- FOTO

Accident în zona localității Salcioara: 6 persoane rănite, două incarcerate

Dispeceratul comun al Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Serviciului de Ambulanță Județean a fost alertat cu privire la producerea unui accident de circulație în zona localității Salcioara, comuna Banca. Evenimentul rutier a avut loc pe DN 24 (DE 581) și au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, 6 persoane au fost rănite, dintre care două au rămas incarcerate în mașinile avariate.

Forțele de intervenție au fost imediat mobilizate și direcționate către locul accidentului. La fața locului au sosit o autospecială de lucru cu apă și spumă, echipată cu modul de descarcerare, un echipaj de descarcerare ușoară, o ambulanță de terapie intensivă mobilă, o ambulanță de prim ajutor SMURSD, precum și două ambulanțe SAJ-B2 și o ambulanță SAJ-C2.

La sosirea echipajelor de intervenție, s-a constatat că patru persoane (două adulți și doi minori) au reușit să se autoevacueze din vehiculele implicate. Însă, doi oameni au fost găsiți încarcerați în mașini și erau necesare operațiuni de descarcerare pentru a-i extrage în condiții de siguranță.

Echipajele de descarcerare au intervenit prompt, reușind să elibereze cele două victime din mașinile avariate. Acestea au fost ulterior preluate de ambulanțele aflate la fața locului și transportate la unitățile medicale pentru acordarea îngrijirilor necesare.

Autoritățile competente desfășoară în prezent investigații pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului. Traficul în zonă a fost afectat temporar, iar șoferii sunt rugați să fie precauți și să urmeze indicațiile forțelor de ordine.

Este important de menționat că accidentele rutiere sunt o problemă frecventă în România, iar autoritățile trebuie să ia măsuri pentru a reduce numărul acestora. Îmbunătățirea infrastructurii, aplicarea legilor de circulație și educarea șoferilor ar putea contribui la prevenirea unor astfel de evenimente tragice. De asemenea, este necesară o coordonare eficientă între serviciile de urgență pentru a asigura o intervenție promptă în caz de accidente.

Sursa si Foto: stiriest.ro

Dispeceratul comun al Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Serviciului de Ambulanță Județean a fost alertat cu privire la producerea unui accident de circulație în zona localității Salcioara, comuna Banca. Evenimentul rutier a avut loc pe DN 24 (DE 581) și au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, 6 persoane au fost rănute, dintre care două au rămas incarcerate în mașinile avariate. Forțele de intervenție au fost imediat mobilizate și direcționate către locul accidentului. Astfel, la fața locului au sosit o autospecială de lucru cu apă și spumă, echipată cu modul de descarcerare, un echipaj de descarcerare ușoară, o ambulanță de terapie intensivă mobilă, o ambulanță de prim ajutor SMURSD, precum și două ambulanțe SAJ-B2 și o ambulanță SAJ-C2. La sosirea echipajelor de intervenție, s-a constatat că patru persoane (două adulți și doi minori) au reușit să se autoevacueze din vehiculele implicate. Însă, doi oameni au fost găsiți încarcerați în mașini și erau necesare operațiuni de descarcerare pentru a-i extrage în condiții de siguranță.

Echipajele de descarcerare au intervenit prompt, reușind să elibereze cele două victime din mașinile avariate. Acestea au fost ulterior preluate de ambulanțele aflate la fața locului și transportate la unitățile medicale pentru acordarea îngrijirilor necesare. Autoritățile competente desfășoară în prezent investigații pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului. Traficul în zonă a fost afectat temporar, iar șoferii sunt rugați să fie precauți și să urmeze indicațiile forțelor de ordine.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Împușcături la un eveniment de campanie al lui Donald Trump. Presupusul atacator și un participant la miting au fost uciși

Donald Trump a fost escortat de urgență de la un miting din orașul Butler, Pennsylvania, după ce câteva focuri...

Read More...

Armonia între carieră și viața personală: Cheia unei sănătăți generale echilibrate

Armonia între carieră și viața personală este un aspect esențial pentru menținerea unei sănătăți generale echilibrate. De-a lungul timpului,...

Read More...

Guardienii Crucii: Povestea Cavalerilor de Malta

Guardienii Crucii: Povestea Cavalerilor de Malta este una dintre cele mai fascinante și importante povești din istoria medievală. Fondată...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro