Accident grav în localitatea Grădinari: trei victime în urma impactului între o mașină și un autocar

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Trei victime, printre care şi un copil, după ce o maşină s-a izbit violent de un autocar plin cu pasageri

Un accident rutier grav a avut loc în localitatea Grădinari din județul Caraș-Severin. Potrivit primelor informații, impactul s-a produs între o mașină și un autocar, rezultând trei victime.

Cele trei victime sunt doi adulți și o fetiță de 14 ani, toți ocupanții mașinii care a fost distrusă în urma impactului. Două dintre victime au fost găsite de echipele de intervenție blocate în mașină, necesitând intervenția echipajului de descarcerare pentru a fi scoase. Din păcate, ambele victime sunt inconștiente, iar medicii depun toate eforturile pentru a le salva.

Fetița urmează să fie transportată la spitalul din Oravița pentru investigații suplimentare. În urma accidentului, cei doi adulți din mașină au fost declarati decedați de către medici.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Caraș-Severin, în mașină se aflau 3 persoane, iar în autocar se aflau 10 pasageri care nu au suferit vătămări corporale. Cercetările preliminare arată că mașina ar fi pătruns pe DN 57 de pe o stradă laterală, în timp ce autocarul circula pe DN 57, dinspre Timișoara către Bozovici.

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările și cauzele producerii accidentului rutier. În acest moment, traficul rutier se desfășoară dirijat pe un sens.

Este important să fim atenți și să respectăm regulile de circulație pentru a evita astfel de tragedii.

Sursa: www.sursadevest.ro

Mai multe echipaje de pompieri, medici şi poliţişti intervin în aceste momente, la locul unui accident rutier grav, n care au fost implicate o maşină şi un autocar.

Impactul a avut loc pe raza localităţii Grădinari din judeţul Caraş-Severin şi s-a soldat, conform primelor informaţii, cu trei victime.

CITEŞTE ŞI: Impact devastator! Mamă şi copil, loviţi în plin de un tramvai! Intervine un echipaj de descarcerare

Este vorba despre doi adulţi şi o fetiţă de 14 ani, toţi trei din autoturismul care a fost distrus în urma impactului.

De altfel, două dintre victime au fost găsite de echipele de intervenţie blocate în maşină, fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru scoaterea lor.

Din păcate, ambele sunt inconştiente, iar medicii fac toate eforturile pentru salvarea lor.

Fetiţa urmează să fie transportată la spitalul din Oraviţa pentru investigaţii suplimentare.

UPDATE:

Din păcate, cei doi adulţi nu au mai putut fi salvaţi, medicii fiind nevoiţi să declare decesul.

„În autoturism se aflau 3 persoane, doi adulți și o minoră de 14 ani, cei doi adulți decedând în urma accidentului, iar minora fiind transportată la spital în stare de șoc. În autobuz se aflau 10 pasageri, care nu au suferit vătămări corporale. Din primele cercetări s-a stabilit că autoturismul ar fi pătruns pe DN 57 de pe o stradă laterală, iar autobuzul ar fi circulat pe DN 57, din direcția Timișoara-Bozovici. În acest moment polițiștii efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier. Traficul rutier se desfășoară dirijat pe un sens”, transmite IPJ Caraş-Severin.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NASA Logo

Descoperirea Pinnacle Ridge: o provocare pentru echipa de cercetatori

Astăzi, echipa de cercetare a roverului Curiosity a descoperit un nou punct de interes în explorarea sa pe planeta...

Read More...

Sabri Maneca-Voinea, o prezență strălucitoare la antrenamentul pe podium de la Rimini 2024

Sportiva română Sabri Maneca-Voinea a impresionat în antrenamentul de podium de la #Rimini2024 cu tumbling puternic, incluzând iconicul double...

Read More...

Rolul esențial al magneziului în prevenirea crampelor musculare

Magneziul este un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului uman, având un rol crucial în numeroase procese biochimice...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro