7 gesturi care vor aduce zâmbetul pe buze celor dragi

BY: stiridinromania.ro In Lifestyle, STIRILE ZILEI
familie fericita

Momentele petrecute alături de cei dragi sunt cele mai așteptate clipe, când te simți în largul tău și de-abia aștepți să-i suprinzi prin gesturi frumoase și mici surprize plăcute. Iată câteva idei pe care să le pui în practică atunci când vrei să aduci bucurie persoanelor apropiate:

Oferă buchete de flori și aranjamente florale originale

Nu aștepta un prilej anume, oferă flori de fiecare dată când vrei să faci o bucurie persoanelor de lângă tine. Alege buchete deosebite și creează aranjamente florale originale, însoțite de mesaje vesele și vorbe de alint, care să le aducă zâmbetul pe buze. 

Pregătește surprize dulci în ambalaje inedite

Combină dulciuri diverse în pachete-surpriză și oferă-le cunoscuților, împreună cu o urare de zi bună. Alege napolitane Naty Rolls cu cremă de cacao, vamilie, cocos, alune, lămâie, cappuccino, bomboane și dropsuri colorate, ca să realizezi jocuri haioase de culori.

Cumpără cafea și cornuri când vii la birou

Micile gesturi aduc zâmbetul pe buze celor dragi, exact în momentele în care au nevoie. La începutul unei zile grele la serviciu, vino cu niște cafele proaspete și câteva cornuri calde pentru colegi. Veți începe munca mai destinși, iar spiritul de echipă va fi la cote maxime.

Dă telefon unui prieten vechi cu care n-ai mai vorbit demult

Ești o persoană ocupată, dar încearcă să-ți faci timp pentru un prieten vechi, pe care nu l-ai mai auzit de ceva vreme. Chiar dacă ai doar câteva minute la dispoziție, spune-i o glumă sau o întâmplare veselă și cu siguranță îl vei face să zâmbească și să aibă o zi mai bună.

Dăruiește cărți tinerilor în metrou

Toată lumea este cu ochii în ecranul telefonului, preocupată de mesaje, știri și social media. Surprinde-i pe tinerii întâlniți în stația de metrou și oferă-le cărți pe care să le citească în drum spre casă ori spre școală. Se vor bucura de acest gest generos și poate vor acorda mai mult timp lecturii, mai ales dacă vei alege titluri valoroase.

Mergi la plimbare cu barca pe lac, alături de persoana iubită

Fă-i o surpriză plăcută persoanei iubite și mergeți la o plimbare cu barca pe lac, chiar dacă nu ați programat o ieșire în oraș și nici măcar nu este weekend. O oră de relaxare și glume, departe de stresul cotidian, va face minuni pentru starea de spirit a amândurora.

Improvizează jocuri pentru cei mici și distrați-vă împreună

Copiii sunt cei care au nevoie cel mai mult de timp de calitate petrecut cu familia, așa că bucură-i de câte ori poți cu momente vesele și jocuri pe care să le creați împreună, prin cântecele și versuri amuzante. Nu vă trebuie jucării scumpe sau un loc de joacă special, este important să fiți împreună și să vă distrați din tot sufletul.

Inspiră-te din aceste sugestii și alege să-i bucuri pe cei din jurul tău cu gesturi care să le aducă zâmbetul pe buze. Aceste dovezi de generozitate îi vor surprinde plăcut,  se vor simți apreciați și îndrăgiți, iar pe tine te vor împlini emoțional, cu satisfacția că ai făcut fapte bune.

  • Alina Ghita
    • 0732314994Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Premieră în Justiție. Imaginea lui Ceaușescu pe prelata unui camion i-a adus dosar penal unui locuitor din Zalău

Fotografia alb-negru de pe camionul surprins pe Valea Oltului era însoțită de textul: „Singurul conducător român cu sânge de...

Read More...

Miniștrii de Externe din SUA și Rusia au discutat telefonic despre riscul unei „posibile escaladări”

Ministrul rus al Apărării, Andrei Belousov, și secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, au discutat telefonic, pe 12 iulie,...

Read More...

Deplasare a unui contingent de pompieri către Franța

Astăzi, 13 iulie, a pornit către Franța cel de-al doilea contingent format din 40 de pompieri pentru schimbarea efectivelor...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro