5 sfaturi de auto-îmbunătățire pentru putere personală, performanță maximă și prosperitate

BY: stiridinromania.ro In Lifestyle
self improvement

Cred că, în cele din urmă, cu toții ne dorim pace și împlinire mai mult decât orice altceva.

Desigur, mai sunt și alte lucruri pe care le dorim. Și adevărul este că trebuie să realizăm unele dintre aceste alte lucruri dacă dorim să obținem o pace profundă și de durată.

Desigur, împlinirea în sine vine în primul rând, dacă nu exclusiv, din actualizarea celorlalte nevoi ale noastre, cum ar fi nevoia de creștere, contribuție, stimulare și importanță.

Toate aceste lucruri înseamnă că trebuie să ne stăpânim mentalitatea – convingerile, gândurile obișnuite și așteptările noastre. Trebuie să ne angajăm în dezvoltarea personală. Doar dacă ne dezvoltăm personal, viața noastră se va dezvolta material.

Iată cinci sfaturi pentru a crea mai multă pace, motivație și stăpânire a mentalității.

1. Acceptați doar autocompasiune și vorbire de sine pozitivă.

Acesta este unul dur. Majoritatea dintre noi ne angajăm în autoflagelare, într-o măsură sau alta. Aceasta emană din setul nostru de convingeri; mentalitatea noastră.

Faceți o practică activă și obișnuită pentru a vă căuta și a vă complimenta pentru abilitățile, virtuțile și câștigurile dvs.

În mod obișnuit, recunoașteți-vă, lăudați-vă și felicitați-vă, așa cum ați face un copil pe care îl iubești.

Serios. Faceți o practică conștientă, activă și obișnuită a acestui lucru. Vei fi uimit de modul în care această practică singură îți va schimba masiv mentalitatea, sentimentele și emoțiile obișnuite. Creșterea stării tale de a fi, a motivației, a bucuriei și a împlinirii.

La sfârșitul fiecărei zile, faceți o listă cu trei până la cinci lucruri pe care le-ați făcut bine. Adaugă și un lucru pe care îl vei face mai bine data viitoare. Păstrați întotdeauna raportul înclinat cel puțin 3 la 1 spre pozitiv.

2. Nu te compara niciodată cu ceilalți.

Cu toții avem propria noastră cale, propriul creier, minte și personalitate. Calea altuia nu are nicio influență asupra validității, capacității sau călătoriei noastre – în afară de lecțiile de împuternicire pe care le putem lua din viața lor.

Învață de la alții, dar nu te compara niciodată cu ceilalți.

Folosiți lecțiile de la alții pentru dezvoltare personală și succes. Dar nu te compara niciodată cu altul.

Crede în tine. Fii conștient și recunoscător pentru punctele tale forte, în același timp hotărât să crești și să te îmbunătățești în mod constant.

3. Acceptă, chiar sărbătorește, că viața va avea absolut dezamăgiri și durere. Ele sunt combustibilul pentru auto-îmbunătățire.

Cu toții vrem să creștem. Ca să-ți dai seama. Și să conteze. Cu toții dorim să creăm și să experimentăm succesul personal.

Succesul înseamnă schimbare. Schimbare pozitivă. Creştere.

Dacă NOI nu creștem și ne dezvoltăm, viețile noastre nu pot crește și dezvolta.

Când creștem cel mai mult? La naiba, pentru cei mai mulți dintre noi, de cele mai multe ori, când creștem deloc?

Când trăim obstacole, dezamăgiri și durere. Când ne confruntăm cu eșecuri, care alimentează motivația și determinarea de a schimba și de a îmbunătăți lucrurile. Și numai atunci când ne schimbăm în bine rezultatele noastre se schimbă în bine.

Taci-ți mintea pentru a te bucura de obstacole, dezamăgiri și, da, chiar și durere. Să știi că nu sunt permanente. Nici nu sunt un indiciu al vreunei lipsuri din partea ta. Vedeți și simțiți-le și oportunități frumoase de a profita și de a accelera dezvoltarea personală. Ele ne apropie de a fi persoana și succesul pentru care suntem destinați.

4. Nu există eșec, ci în a nu începe sau a nu continua.

Cred cu pasiune că acest lucru este adevărat. Oricare ar fi rezultatele noastre, nu reușim decât să nu încercăm sau să renunțăm.

Rămâneți fidel scopului, misiunii și viziunii voastre supreme și ajustați-vă strategiile și tacticile conform înțelepciunii.

Schimbarea direcției nu este neapărat eșec sau negativ. Nu renunța la visul tău, dar rămâne fidel sufletului tău. Dacă ești cu adevărat menit pentru o altă cale decât cea actuală pe care te-ai plasat, acceptă asta și mergi cu pasiune pe noua cale.

Fii generos, iubitor, amabil și plin de compasiune cu tine însuți. Ai și ține-te de standarde înalte, dar cu compasiune iubitoare și optimism pe care le vei valorifica și vei birui în toate circumstanțele. Tratează-te cu dragostea, răbdarea și compasiunea pe care un bătrân altruist înțelept ar trata sufletul frumos al unui copil.

5. Iubește-te pe tine însuți. Crede că ești perfect. Dar că vei deveni mai perfect în fiecare zi și că călătoria nu se termină niciodată.

Păstrează această imagine de sine. Iubește-te, sprijină-te, laudă-te și umorează-te în mod constant așa cum ai face copilul sau prietenul pe care-l iubești cel mai mult sau așa cum ai fi iubit și susținut de o persoană iubitoare, mai experimentată și mai înțeleaptă, care te-ar iubi.

Dar, de asemenea, menține setea de dezvoltare personală și succes în interior. Suntem cu toții lucrări în proces. Perfect așa cum suntem astăzi, dar conduși la un nivel și mai ridicat de perfecțiune astăzi și mâine.

Iată-l. Cinci practici obișnuite care vă vor ajuta să vă aduceți tot ce căutați: iubire, pace, prosperitate, creștere, stimulare și, probabil, orice altceva dorește sufletul tău.

Noroc prieteni.

Source by Christopher Babson
Foto: Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro