19 zile până la BUCHAREST GRAND PRIX RAPID 2024

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În doar 19 zile va avea loc prima etapă a circuitului Grand Prix România, BUCHAREST GRAND PRIX RAPID 2024. Acest eveniment va aduce împreună 200 de jucători din 17 țări, printre care se numără 28 de mari maeștri, trei mari maestre, 12 maeștri internaționali și trei maestre internaționale.

Competiția promite să fie una intensă și plină de provocări pentru participanți, având în vedere nivelul ridicat al jucătorilor prezenți. Fondul de premiere pentru această etapă este de 30.000 de euro, iar câștigătorul va fi recompensat cu suma de 5.000 de euro.

Organizatorii au stabilit data limită pentru înscrieri la 20 martie 2024, iar participanții se pot înscrie exclusiv online, pe platforma dedicată evenimentului. Acest aspect evidențiază dorința de a facilita procesul de participare și de a asigura o bună organizare a competiției.

Evenimentul promite să fie unul de referință în lumea șahului internațional, oferind participanților posibilitatea de a-și demonstra abilitățile în fața unui public numeros și pasionat. Astfel, BUCHAREST GRAND PRIX RAPID 2024 se anunță a fi un moment deosebit pentru iubitorii acestui sport minunat.
Sursa: Federația Română de Șah.

Tic-tac, tic-tac! Mai sunt 19 zile până la prima etapă a circuitului Grand Prix România! 200 de jucători din 17 țări și-au anunțat până acum participarea la BUCHAREST GRAND PRIX RAPID 2024, etapa care deschide cea de-a treia ediție a circuitului internațional #GrandPrixRomânia! Printre ei se numără 28 mari maeștri, trei mari maestre, 12 maeștri internaționali și trei maestre internaționale. Fondul de premiere pentru această etapă este de 30.000 de euro, iar câștigătorul …va pleca acasă cu 5.000 de euro. Data limită pentru înscrieri este 20 martie 2024, iar înscrierile se fac exclusiv aici: https://turnee.frsah.ro/ Să fie șah!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Misterioasele linii de la Nazca: O istorie desenată în pământ

Misterioasele linii de la Nazca reprezintă unul dintre cele mai fascinante și enigmatice fenomene arheologice din lume. Situate în...

Read More...

Explorând evoluția prin tehnici de biologie moleculară

Evoluția este un proces fascinant care a modelat lumea în care trăim astăzi și care continuă să ne surprindă...

Read More...
A trântit la pământ, cu portiera mașinii, un motociclist aflat în trafic! – incomod-media.ro

Investiții majore în infrastructura orașului Răcari

Primarul Marius Caravețeanu din Răcari este la lucru, iar nu pentru că se apropie campania electorală. Administrația locală și...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro