Ziua de Curățenie Națională revine cu o nouă ediție în Galați și în întreaga țară!

BY: stiridinromania.ro In Galați, STIRILE ZILEI

Mișcarea socială „Let’s Do It, Romania!” organizează o nouă ediție a evenimentului „Ziua de Curățenie Națională”, care va avea loc pe 16 septembrie 2023 în România și în alte 191 de țări din întreaga lume. Scopul acestei acțiuni este de a promova o lume mai curată și cu mai puține deșeuri.

În cadrul acestui eveniment, voluntari din toată țara, inclusiv din Galați, vor avea ocazia să contribuie la curățarea mediului înconjurător, să strângă deșeurile și să petreacă o zi alături de alți oameni care împărtășesc aceleași valori. Se estimează că peste 2.000 de voluntari din Galați vor participa la această campanie.

Primăria municipiului Galați susține și se alătură acestei campanii prin intermediul Serviciului Public Ecosal. Zonele vizate pentru curățenie sunt Turn TV, pădurea din zona stadionului Dunărea, Faleza Superioară, Faleza Inferioară și zona Parc Selgros.

În sprijinul acestei inițiative se află și mai multe instituții partenere, printre care Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerul Educației, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naționale, Apele Române, Romsilva, Asociația Ofițerilor în Rezervă din România, Asociația Municipiilor din România și Asociația Comunelor din România.

Pentru informații suplimentare, coordonatorii județeni pot fi contactați prin intermediul site-ului https://letsdoitromania.ro/contacte/.

Sursa: Primaria Galati.

Redam in continuare anuntul complet al Primariei:

Mișcarea socială „Let’s Do It, Romania!” revine cu o nouă ediție de „Ziua de Curățenie Națională”, eveniment care va avea loc pe 16 septembrie 2023 și în alte 191 de țări care au această misiune: o lume cu mai puține deșeuri.

Voluntari din întreaga țară, printre care și oamenii din Galați dornici să facă fapte bune sunt invitați sâmbătă, 16 septembrie 2023, să redea frumusețea naturii, să strângă deșeurile, dar și să petreacă o zi alături de semenii care le împărtășesc aceste valori. Potrivit organizatorilor, se așteaptă ca peste 2.000 de voluntari gălățeni să participe la această campanie.

Primăria municipiului Galați se alătură și susține această campanie prin intermediul Serviciului Public Ecosal, fiind vizate zona Turn TV, pădurea din zona stadionului Dunărea, Faleza Superioară, Faleza Inferioară și zona Parc Selgros.

Partenerii și invitații instituționali care se alătură Zilei de Curățenie Națională sunt: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerul Educației, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naţionale, Apele Române, Romsilva, Asociația Ofițerilor în Rezervă din România, Asociația Municipiilor din România și Asociația Comunelor din România.

Pentru informații suplimentare, coordonatorii județeni pot fi contactați pe https://letsdoitromania.ro/contacte/.

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Facebook
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Cheile succesului lui Patrick Kiens în România: Împuternicire, comunicare și distracție

În articolul analitic de față, vom discuta despre prezentarea intitulată "Patrick Kiens’ (ROU) Keys To Romanian Success: Empowerment, Communication,...

Read More...
La Spitalul Județean se fură ca în codru! Furturile apar pe camere

Furtul unui portofel dintr-un spital din Vaslui

Un individ necunoscut a furat un portofel cu bani din camera de gardă a Spitalului Județean din Vaslui. Incidentul...

Read More...
Ediția a șasea a UVT Liberty Marathon a fixat Timișoara pe harta maratoanelor de șosea din România!

UVT Liberty Marathon 2023: O sărbătoare a alergării în Timișoara

Universitatea de Vest din Timișoara a găzduit duminică, 1 octombrie, cea de-a șasea ediție a evenimentului sportiv de alergare...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro