“Viitorul comandant: Robert-Marian Alixandrescu, liderul promoției 2023 a Academiei Forțelor Terestre din Sibiu”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate

Robert-Marian Alixandrescu este șeful promoției 2023 al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu. El a demonstrat constant o orientare către performanță și a căutat să acumuleze experiență și să învețe cât mai multe pentru a-și clădi fundația necesară pentru o carieră militară de succes. Robert a obținut rezultate remarcabile în diverse activități, cum ar fi atletismul și participarea la mobilități internaționale și conferințe studențești. El a fost desemnat șeful promoției și a încheiat examenul de licență cu media 10. Robert are planuri și ambiții bine stabilite în cariera militară și își dorește să obțină cât mai multă experiență și să obțină performanțe notabile.

Robert-Marian Alixandrescu – șeful promoției 2023 al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu

Orientat către performanță, Robert a căutat constant să acumuleze experiență, să învețe cât mai multe și să își clădească fundația necesară pentru un succes în viitoarea carieră militară.

Membru al lotului de atletism al academiei, acesta a participat la proba de patrulă militară masculină în cadrul Concursurilor Aplicativ-Militare, etapa finală pe Ministerul Apărării Naționale, unde s-a clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, precum și la activitățile organizate de Asociația Veteranilor Invictus.

„Am reușit să dezvolt și să amplific multe calități: abilități bune de comunicare, inițiativă și flexibilitate, rezistență la stres, un mai bun management al timpului, ambiție, perseverență, respect față de cei din jur și multe altele”.

Ambiția și inițiativa sunt două calități esențiale când vine vorba de succes. Cu o sursă constantă de motivație, determinat să descopere provocări zilnice și să deprindă noi abilități, și-a îndreptat constant atenția asupra participării la mobilități internaționale cum ar fi cele din Austria, Franța, Grecia și Estonia, dar și la conferințe internaționale studențești.

Atunci când își stabilește un obiectiv își canalizează toată energia spre a-l îndeplini. Încă din prima zi petrecută în academie și-a dorit să fie cel mai bun. Și a reușit. A obținut rezultate maxime în toate activitățile, iar la absolvire, eforturile i-au fost încununate de succes, fiind desemnat șeful promoției „General Constantin Christescu‒100” al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu și unul dintre cei patru absolvenți care au încheiat examenul de licență cu media 10.

Arma: Infanterie. Specializarea: Cercetare. Prima funcție: Comandant pluton cercetare-supraveghere. După finalizarea studiilor universitare, Robert are deja stabilite planuri și ambiții la care a început să muncească, hotărât să se dedice total carierei pe care a pornit și să obțină, în aceeași manieră, rezultate notabile: „Un lucru este cert, îmi doresc să capăt cât mai multă experiență și să obțin performanțe ca până acum”.

https://www.armataromaniei.ro/blog/articles/view/813

Text: Alexandra Trefaș
Foto: Daniela Oană

#Romania #mapn #ArmataRomaniei #ForţeleTerestreRomâne #Sibiu #student #AFT


Data: 2023-08-20 08:01:01

Foto: Facebook sau Pixabay

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro