Ultima zi de prioritate pentru abonații la meciurile din Grupa G la HANDBAL

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Handbalul românesc se pregătește de ultima zi de prioritate pentru cei care au avut abonamente la meciurile din Grupa G. După această zi, biletele pentru meciurile cu Sporting Lisabona și CSM Constanța vor fi disponibile pentru oricine.

Începând de la începutul acestei săptămâni, biletele de acces la cele mai tari meciuri din debutul anului 2024 au fost puse în vânzare. Partidele de acasă cu CSM Constanța Handbal și Sporting CP, din grupa principală IV a EHF European League, vor avea loc pe 20 februarie 2024, respectiv 5 martie 2024, ambele cu începere de la ora 19:45.

Primele cinci zile de vânzare au fost rezervate exclusiv celor care au avut abonamente la cele trei partide din Grupa G. Acești norocoși au primit invitații prin email pentru a-și păstra locurile. Cu toate acestea, începând de mâine, prioritatea lor va expira și biletele vor fi disponibile pentru toată lumea.

Biletele au aceleași prețuri ca în faza grupei preliminare: 40, 60 și 100 de lei. Organizatorii îi așteaptă pe toți iubitorii de handbal să fie alături de campioni în drumul lor spre FINAL 4, care va avea loc în premieră la Hamburg, pe 25 și 26 mai 2024.

Echipa Dinamo, în frunte cu suporterii săi, își propune să cucerească trofeul și să aducă gloria în handbalul românesc. Cu un roster puternic și o susținere înflăcărată din partea fanilor, Dinamo este pregătită să facă istorie în această ediție a EHF European League.

Pentru fanii handbalului românesc, aceste meciuri reprezintă o oportunitate unică de a vedea în acțiune echipe de top și de a trăi intensitatea competiției. Atmosfera de pe teren va fi una incendiară, iar fiecare gol marcat sau apărat va aduce emoție și bucurie pentru fani.

Astfel, fanii handbalului sunt invitați să profite de această oportunitate și să își asigure bilete pentru meciurile cu Sporting Lisabona și CSM Constanța, într-o competiție de nivel european. Cu siguranță, aceste partide vor oferi momente de poveste și vor aduce în prim-plan performanța și pasiunea pentru acest sport minunat.

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

HANDBAL / EHF EUROPEAN LEAGUE. Ultima zi de prioritate pentru cei care au avut abonamente la meciurile din Grupa G. De mâine, biletele pentru meciurile cu Sporting Lisabona și CSM Constanța sunt la liber! La începutul acestei săptămâni am pus în vânzare biletele de acces la cele mai tari meciuri ale noastre din debutul anului 2024: partidele de acasă cu CSM Constanta Handbal (20.02.2024 / ora 19:45) și Sporting CP (5.03.2024, ora 19:45), din grupa principală IV a EHFEL. P…rimele cinci zile au fost rezervate celor care au avut abonamente la cele trei partide din Grupa G. Aceștia au primit pe email invitația de a-și păstra locurile. De mâine, însă, prioritatea expiră, astfel că biletele vor fi la liber. Biletele au aceleași prețuri ca în faza grupei preliminare: 40, 60 și 100 de lei. Vă așteptăm alături de CAMPIONI în drumul spre FINAL 4, care va avea loc în premieră la HAMBURG (25/26 mai 2024). #Dinamo #handball #ALLIN


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro