Ultima impresie contează

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Rămas bun, sezon oficial! Ne revedem în Cupele Europene!

Echipa de volei feminin a Lugojului încheie sezonul pe locul 5 în Divizia A1, reușind o performanță demnă de respect într-un campionat echilibrat. Cu toate că au avut parte de ghinioane și accidentări, jucătoarele au luptat și s-au clasat în primele șase echipe valoroase.

După un retur impecabil, Lugojul a avut parte de o serie de confruntări dificile în Play Off 5-8, unde au trecut de echipe precum Corona Brașov și CSM București. Performanța obținută le-a asigurat un loc în European Challenge Cup, una dintre competițiile de top din Europa.

Un moment deosebit a fost cadoul de despărțire al Lisei Ruban, care a stabilit un record național de 29 de puncte marcate într-un singur meci. Jucătoarea a reușit să impresioneze publicul și să lase o amintire de neuitat înainte de a-și lua rămas bun.

În ultimul meci din Play Off, disputat împotriva CSM București, echipa Lugojului s-a impus cu scorul de 3-1, demonstrând determinare și pasiune pentru volei. Momentul emoționant de la finalul partidei, când jucătoarele Aliona Martiniuc, Silvija Popovic și Lisa Ruban au fost premiate și au primit omagii, a produs lacrimi de bucurie și regret în același timp.

Echipa de volei feminin a Lugojului se pregătește să facă trecerea către o nouă generație de jucătoare, care să continue tradiția performanțelor în voleiul lugojean. Cu un antrenorat de calitate și o echipă dedicată, viitorul echipei pare promițător și plin de oportunități de afirmare în competițiile viitoare.

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Ultima impresie contează! Dacă la atletism, sprintul de final este cel care rămâne în memorie, așa și la volei, ultimul meci al sezonului este cel care va fi memorat. Cu bune și cu rele, cu foarte multe ghinioane și accidentări, echipa de volei feminin a Lugojului a terminat pe locul 5 în Divizia A1. O performanță demnă de respect, într-un campionat echilibrat, cu primele șase echipe foarte apropiate ca valoare.

După ce a ocupat în două rânduri prima treaptă a podiumului în campionatul regular și, după un retur impecabil, Lugojul a avut neșansa unei triple confruntări cu Voluntari.

Rămasă în competiția Play Off 5-8, CSM Lugoj a trecut de ambițioasa Corona Brașov (3-0, 3-0) și de valoroasa CSM București (3-2, 3-1), asigurându-și un binemeritat loc în European Challenge Cup, competiție europeană de top, în a cărei finală a jucat anul trecut.

Cadoul de despărțire al Lisei Ruban: record de 29 de puncte marcate într-un meci!

Antrenorii noștri de mare clasă Segrt, Grbic și Roșu au trebuit să inventeze soluții de joc și componențe de echipă de la etapă la etapă, fând pariu cu imposibilul și reușind victorii de răsunet: 3-1 cu Dinamo București, 3-1 cu Rapid București, în deplasare, 3-2 cu CSM București (în campionat și apoi în Play Off) și mai ales 3-0 cu multipla campioană Alba Blaj!

Al doilea meci din Play Off-ul cu CSM București, disputat joi, 18 aprilie 2024, s-a încheiat 3-1 pentru CSM Lugoj. Echipa noastră a intrat pe teren mult mai deteminată și a tranșat meciul după o oră și jumătate de joc. Pe seturi, scorul a fost 25-17, 25-16, 20-25 și 25-21.

Super-jucătoarea noastră Lisa Ruban, cea mai bună voleibalistă care a jucat până în prezent la Lugoj, și-a luat rămas bun de la sutele de admiratori din tribune, făcându-le un cadou de neuitat: 29 de puncte marcate în patru seturi, un adevărat record național!

Lacrimi de bucurie, lacrimi de regret

De altfel, la finalul meciului, a avut loc un moment emoționant, în care lacrimile de bucurie după victoria cu CSM-ul din Capitală s-au amestecat cu cele de regret la plecarea echipierelor noastre Aliona Martiniuc, Silvija Popovic și Yelizaveta (Lisa) Ruban, care au fost premiate în cadrul unei ceremonii speciale. Le vom păstra în inimi, ca și componente ale Echipei de Legendă, care a jucat anul trecut finala CEV Challenge Cup!

O echipă pleacă, lăsând loc alteia, cu jucătoare mai tinere, care vor duce mai departe performanțele voleiului lugojean!

 



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rapidistii castiga medaliile de bronz in Giulesti

Echipa de volei masculin Rapid a reușit să obțină medaliile de bronz în cadrul competiției, după o serie de...

Read More...
The Marshall Star for May 1, 2024

Evolutia centrului de la NASA Marshall Space Flight

NASA’s Marshall Space Flight Center se pregătește pentru următorul pas important în evoluția campusului său principal. Prin intermediul unei...

Read More...
Părintele Zaharia despre Joia celor 12 Denii sau Joia Neagră. Două alimente sunt total interzise

Obiceiuri și tradiții în Joia Mare

În Joia Mare, cunoscută și ca Joia celor 12 Denii sau Joia Neagră, creștinii prăznuiesc patru aspecte importante din...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro