Turneu de ping-pong în Giulești în acest sfârșit de săptămână!

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Secția de tenis de masă a CS Rapid organizează un eveniment important în acest weekend în sala II a CS Rapid din Giulești. Seniorii Alin Spelbuș, Alexandru Manole, Florin Spelbuș, Mihai Zamfir și Alkerim Alram vor juca în Seria I a Campionatului Național pentru Echipe, Divizia B. Meciurile vor avea loc în perioada vineri, 13 octombrie, până duminică, 15 octombrie. În aceeași sală, echipa CS Rapid București II va juca în seria a treia, avându-i în componență pe Alexandru Lupașcu, Matei Eparu, Sebastian Pribeagu și Teodor Moiseanu.

Competiția va fi una intensă, fiecare serie având câte 8 echipe care se vor întâlni între ele pe parcursul celor trei zile de competiție.

De asemenea, la finalul acestei săptămâni, echipa de fete a CS Rapid va merge la Bistrița pentru a juca în seria I a Diviziei B. Lotul Rapidului este alcătuit din Irina Ciobanu, Cristina Cristea, Mihaela Plăeașu și Mădălina Orban.

Programul concursului din Giulești este următorul:

– Vineri, 13 octombrie: 09.00-13.30 și 16.30-19.00
– Sâmbătă, 14 octombrie: 09.00-13.30 și 16.30-19.00
– Duminică, 15 octombrie: 09.00-11.30

Echipa CS Rapid le urează succes atât fetelor, cât și băieților în competiție.

Evenimentul este deschis publicului, iar cei pasionați de tenis de masă sunt invitați să vină și să îi susțină pe jucătorii CS Rapid.

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Secția de tenis de masă a CS Rapid vă invită la finalul săptămânii în Giulesti. În sala II a CS Rapid, seniorii Alin Spelbuș, Alexandru Manole, Florin Spelbuș, Mihai Zamfir și Alkerim Alram joacă în Seria I a Campionatului Național pentru Echipe, Divizia B. Meciurile au loc de vineri, 13 octombrie, până duminică, 15 octombrie. În aceeași sală va juca și CS Rapid București II care activează în seria a treia. Echipa este alcătuită din Alexandru Lupașcu, Matei Eparu, Sebastian Pribeagu si Teodor Moiseanu. În fiecare serie sunt câte 8 echipe care vor juca între ele pe parcursul celor 3 zile de competiție.
Tot la finele acestei săptămâni, echipa de fete a CS Rapid merge la Bistrița acolo va juca în seria I a Diviziei B. Lotul Rapidului este alcătuit din Irina Ciobanu, Cristina Cristea, Mihaela Plăeașu și Mădălina Orban.
Programul concursului din Giulesti este următorul:
Vineri 13.10.23
09.00-13.30
16.30-19.00
Sâmbăta 14.10.23
09.00-13.30
16.30-19.00
Duminica 15.10.23
09.00-11.30
Succes atat fetelor cat si baietilor!
Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Beneficiile expunerii la soare pentru nivelurile de vitamina D

Expunerea la soare este un factor crucial pentru nivelurile adecvate de vitamina D în organismul uman. Vitamina D este...

Read More...

Secretele și ritualurile mumificării în Egiptul Antic

Secretele și ritualurile mumificării în Egiptul Antic Mumificarea este unul dintre cele mai fascinante aspecte ale culturii egiptene antice și...

Read More...

Genetica plantelor: Explorând paternitatea și strategiile de reproducere

Dacă te-ai întrebat vreodată cum se transmit trăsăturile unei plante de la un părinte la celălalt, atunci ai ajuns...

Read More...

One commentOn Turneu de ping-pong în Giulești în acest sfârșit de săptămână!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro