Thy Veils prezintă Here We Are Sidereal: Un spectacol cosmic de dans și muzică la Timișoara

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Grupul Thy Veils pune Timișoara și România pe harta cosmică a umanității cu noul videoclip Here We Are Sidereal!

Trupa Thy Veils a prezentat în premieră spectacolul de dans, muzică și imagine intitulat “Here We Are Sidereal”, înregistrat în cadrul Galactic Tick Festival pe 9 septembrie 2023, în Timișoara, România.

Evenimentul a fost organizat de fondatorul și producătorul trupei, Daniel Dorobanțu, în colaborare cu Alira Mun, Maria Hojda și Francesca Hojda la voce, precum și cu dansatorii Alexandra Girbea, Denisa Coropca, Diana Abdo, Andra Cara, Sara Ghilezan, Miruna Herec, Andreea și Mohamed Irksousi, Andrei Lazăr, Marin Lupanciuc și Sebastian Teodorovici.

Spectacolul a avut o durată de 90 de minute și a combinat muzica electronică, imagini captivante, lumini și improvizație de dans. Evenimentul a avut loc în studiourile de film și TV On.Set, iar publicul a fost invitat să se bucure de o experiență cosmică unică.

“Here We Are Sidereal” a primit deja reacții pozitive în întreaga lume, fiind apreciat de criticii de specialitate din India, Kenya, Europa, Statele Unite și America de Sud. Revista Music Farmer 5 a descris spectacolul ca fiind o “capodoperă coregrafică ce sfidează limitele pământești”, iar italienii Edgar Allan Poets au apreciat faptul că trupa Thy Veils surprinde “esența renașterii culturale” din România.

Astfel, spectacolul “Here We Are Sidereal” aduce o contribuție valoroasă în peisajul cultural și artistic românesc, evidențiind energia creativă și potențialul artistic al țării. Prin combinarea dansului, muzicii și imaginilor captivante, Thy Veils oferă publicului o experiență cosmică și transcendentă, care îi poartă într-un tărâm supralumesc. Acest spectacol unic reușește să conecteze oameni din diverse culturi și să transmită mesaje universale prin intermediul artei.

Sursa: romania-pe-harta-cosmica-a-umanitatii-cu-noul-videoclip-here-we-are-sidereal/”>www.sursadevest.ro

Thy Veils prezintă Here We Are Sidereal, un spectacol de dans, muzică și imagine înregistrat la Galactic Tick Festival pe 9 septembrie 2023 la Timișoara, România.

Fondatorul și producătorul Daniel Dorobanțu împreună cu Alira Mun, Maria Hojda & Francesca Hojda la voce și alături de dansatorii Alexandra Girbea, Denisa Coropca, Diana Abdo, Andra Cara, Sara Ghilezan, Miruna Herec, Andreea & Mohamed Irksousi, Andrei Lazăr, Marin Lupanciuc & Sebastian Teodorovici vă invită să descoperiți și să vă bucurați de prima vacanță cosmică a umanității: Galactic Tick Day.

Pe 9 septembrie, artiștii au invitat publicul Capitalei Culturale în cadrul studiourilor de film și TV On.Set la un spectacol de 90 de minute de muzică electronică, imagini captivante, lumini și improvizație de dans.

youtube wp-block-embed-youtube wp-embed-aspect-16-9 wp-has-aspect-ratio”>
Here We Are Sidereal are deja parte de reacții elogiase din întreaga lume, primind recenzii pozitive din India și Kenya până în Europa, Statele Unite și America de Sud. 

“Dansatorii, scăldat în luminescență cosmică, duc spectacolul într-un tărâm supralumesc. Prin grația lor eterică ei sfidează legile fizicii, fiecare mișcare a lor fiind o narațiune poetică scrisă pe pânza întunecată a spațiului – o capodoperă coregrafică ce sfidează limitele pământești” scrie Adam Jones în revista Music Farmer 5. 

“Legătura cu România, o țară aflată în prezent într-o renaștere economică și artistică, adaugă o dimensiune intrigantă proiectului. Thy Veils surprinde esența acestei renașteri culturale, întruchipând spiritul unei națiuni care pulsează de energie creativă” – spun italienii Edgar Allan Poets.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro