T-14 Armata expus la parcul PATRIOT de langa Moscova

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
t-14 armada tass.com

Rusia a dezvaluit versiunea de export a tancului T-14 Armata in cadrul expozitiei de la parcul Patriot de langa Moscova.

T-14 Armata este o platformă standardizată care servește ca bază pentru dezvoltarea principalelor tancuri de luptă, a vehiculelor de luptă pentru infanterie, a transportoarelor blindate și a altor vehicule blindate.

Rosoboronexport a lansat versiunea de export a tancului său principal de luptă armata de ultimă oră la forumul militar-tehnic internațional al Armatei 2022, a informat joi un corespondent TASS de la fața locului.

Tancul se află pe standul de afișare al companiei, printre alte armamente orientate spre export. Exportatorul rus de arme de stat nu a mai demonstrat niciodată tancul T-14 Armata.

Tancul bazat pe platforma T-14 Armata dezvoltat de producătorul de apărare Uralvagonzavod a fost prezentat publicului pentru prima dată la Parada de Ziua Victoriei din Piața Roșie din 9 mai 2015.

Noul vehicul de luptă diferă fundamental de predecesorii săi. Ca principal avantaj, are o turelă fără pilot, în timp ce echipajul său este situat într-o capsulă blindată izolată în coca rezervorului pentru a opera armamentul de la distanță, ceea ce ajută la creșterea substanțială a supraviețuirii echipajului în luptă.

Sursa: Tass.com
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

The STS-93 crew patch

Columbia si Observatorul X-Ray Chandra: Misiunea STS-93

Pe 23 iulie 1999, naveta spațială Columbia a decolat într-o nouă misiune, cea de-a 26-a călătorie în spațiu, pentru...

Read More...

Cheia succesului: Beneficiile unui somn odihnitor pentru performanță maximă

Cheia succesului: Beneficiile unui somn odihnitor pentru performanță maximă Introducere Somnul odihnitor a fost întotdeauna considerat un element esențial pentru menținerea...

Read More...

Decesul lui Mircea Grabovschi, fost campion la handbal

Clubul Sportiv Dinamo a suferit o pierdere grea odată cu trecerea la cele veșnice a fostului campion Mircea Grabovschi...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro