“Știre de ultimă oră: Norvegia primește primul Ford F-150 Lightning – deși nimeni nu a cerut un camion electric de 100.000 de dolari într-o țară cu transport public perfect funcțional”

BY: stiridinromania.ro In Auto

Ford F-150 Lightning ajunge în Europa! Norvegia este prima țară care își va bucura privirile cu această minunăție pe patru roți și noi suntem extrem de entuziasmați să aflăm că vom fi martorii acestui moment istoric!

De acum, norvegienii nu vor mai fi nevoiți să se lupte cu frigul și cu zăpada în timp ce își plimbă câinii prin pădure. Ford F-150 Lightning va face totul pentru ei! Dar nu numai asta, mașina poate fi folosită și pentru a face cumpărături sau pentru a merge la muncă. Pentru că, deh, cine nu și-ar dori să ajungă la birou cu o mașină care face zgomote de tunet și care poluează cât toți colegii săi la un loc?

Și cei care vor să meargă la plajă, nu trebuie să își facă griji! F-150 Lightning vine cu o cutie în spate care poate fi umplută cu nisip și apă pentru a crea o plajă privată oriunde vă aflați. Așadar, nu mai trebuie să plătiți bani grei pentru o vacanță la mare, când puteți să vă bucurați de o plajă în spatele mașinii dumneavoastră!

Și dacă vă simțiți aventurier, nu trebuie să vă faceți griji pentru drumurile grele. F-150 Lightning vine cu un set de roți supradimensionate, care vă va permite să mergeți oriunde doriți. De la munți înalți la râuri adânci, Ford F-150 Lightning va face față oricărei provocări.

Așadar, Norvegia poate fi mândră că este prima țară din Europa care va avea parte de această minunăție pe patru roți. Și cine știe, poate că în curând, Ford F-150 Lightning va ajunge și în România. Așa că, dragi români, pregătiți-vă pentru aventură și pentru a face câteva zgomote de tunet în trafic!

Sursa si foto: Link sursa

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro