Sportivele noastre câștigă a doua etapă din Cupa României la popice, în fața Electromures Romgaz Tg. Mureș

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa de sportive pregătită de antrenorii Vasilica Pometcu și Luminița Dogaru a obținut o victorie importantă în cadrul celei de-a doua etape din Cupa României, care a avut loc pe arena Conpet din Ploiești. Fetele noastre s-au impus în fața echipei Electromures Romgaz Tg. Mureș, cu un total de 3097 popice doborâte și o diferență de 17 puncte.

În prima etapă, echipa Rapid București s-a clasat pe locul secund, iar acum a reușit să se claseze pe primul loc, fiind la egalitate de puncte cu echipa din Tg. Mureș. Cel mai bun rezultat al competiției a fost obținut de Andreea Drăghici, care a reușit să doboare 566 de popice, stabilind astfel cel mai mare punctaj din concurs. Ea a fost urmată de Luminița Dogaru cu 550 de popice doborâte, Alina Sanda cu 515 puncte, Cristina Popescu cu 508 puncte, Andreea Chisnoiu cu 485 puncte și Ștefania Schiopescu cu 473 puncte.

Echipa noastră a fost formată și din Gabriela Ciorăscu, Andreea Dinculeanu și Andra Chisnoiu. Toți membrii echipei au dat totul pentru a obține această victorie importantă. Urmează ultima etapă a Cupei României, în care ne dorim să obținem o nouă victorie și să ne asigurăm câștigarea competiției.

Felicitări echipei pentru dorința de câștig și ambiția de care au dat dovadă în această etapă a competiției. Cu siguranță, aceste rezultate vor aduce un plus de motivație și determinare în viitoarele competiții. Echipa noastră demonstrează că munca asiduă și antrenamentele intense sunt cheia succesului în sportul de performanță.

Sursa:

În acest weekend, pe arena Conpet din Ploiesti a avut loc a doua etapă din Cupa României. Sportivele noastre, pregătite de Vasilica Pometcu și Luminița Dogaru, au reușit să se impună în fața celor de la Electromures Romgaz Tg. Mureș cu un total de 3097 și o diferență de 17 popice doborâte, iar fata Conpet Petrolul Ploiești diferență a fost 215. După ce în prima etapa rapidistele s au clasat pe locul secund, de data asta au fost primele și sunt la egalitate de puncte cu f…etele din Tg Mureș. Cel mai bun rezultat l a avut Andreea Drăghici 566 p.d., acesta fiind și cel mai mare din concurs. Ea a fost urmată de Luminița Dogaru 550 p.d., Alina Sanda 515 p.d., Cristina Popescu 508 p.d, Andreea Chisnoiu 485 p.d. și Ștefania Schiopescu 473 p.d. Din lotul nostru a mai făcut parte Gabriela Ciorăscu, Andreea Dinculeanu și Andra Chisnoiu. Ne dorim ca in ultima etapă sa învingem și astfel ne asigurăm câștigarea Cupei României. Felicitări echipei pentru dorința de câștig și ambiția cu care joaca!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

O instanță din Rusia o condamnă pe jurnalista RFE/RL Alsu Kurmașeva la 6 ani și jumătate de închisoare

O instanță de judecată din Rusia a condamnat-o pe Alsu Kurmașeva, jurnalistă a RFE/RL și care deține dublă cetățenie...

Read More...
Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației din cadrul Universității Valahia – incomod-media.ro

Verificări ITM la societățile din industria metalurgică din Dâmbovița

Inspectorii ITM Dâmbovița au desfășurat controale la patru mari societăți comerciale din industria metalurgică din județ, descoperind un total...

Read More...
Racing MIMI revine în competiţii în 2024 la Torfeul Sinaia

Racing MIMI se întoarce în competițiile din 2024 la Trofeul Sinaia

Echipa Racing MIMI a revenit în competițiile naționale la Trofeul Național Masters de viteză în coastă de la Sinaia,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro