Sportivele noastre câștigă a doua etapă din Cupa României la popice, în fața Electromures Romgaz Tg. Mureș

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa de sportive pregătită de antrenorii Vasilica Pometcu și Luminița Dogaru a obținut o victorie importantă în cadrul celei de-a doua etape din Cupa României, care a avut loc pe arena Conpet din Ploiești. Fetele noastre s-au impus în fața echipei Electromures Romgaz Tg. Mureș, cu un total de 3097 popice doborâte și o diferență de 17 puncte.

În prima etapă, echipa Rapid București s-a clasat pe locul secund, iar acum a reușit să se claseze pe primul loc, fiind la egalitate de puncte cu echipa din Tg. Mureș. Cel mai bun rezultat al competiției a fost obținut de Andreea Drăghici, care a reușit să doboare 566 de popice, stabilind astfel cel mai mare punctaj din concurs. Ea a fost urmată de Luminița Dogaru cu 550 de popice doborâte, Alina Sanda cu 515 puncte, Cristina Popescu cu 508 puncte, Andreea Chisnoiu cu 485 puncte și Ștefania Schiopescu cu 473 puncte.

Echipa noastră a fost formată și din Gabriela Ciorăscu, Andreea Dinculeanu și Andra Chisnoiu. Toți membrii echipei au dat totul pentru a obține această victorie importantă. Urmează ultima etapă a Cupei României, în care ne dorim să obținem o nouă victorie și să ne asigurăm câștigarea competiției.

Felicitări echipei pentru dorința de câștig și ambiția de care au dat dovadă în această etapă a competiției. Cu siguranță, aceste rezultate vor aduce un plus de motivație și determinare în viitoarele competiții. Echipa noastră demonstrează că munca asiduă și antrenamentele intense sunt cheia succesului în sportul de performanță.

Sursa:

În acest weekend, pe arena Conpet din Ploiesti a avut loc a doua etapă din Cupa României. Sportivele noastre, pregătite de Vasilica Pometcu și Luminița Dogaru, au reușit să se impună în fața celor de la Electromures Romgaz Tg. Mureș cu un total de 3097 și o diferență de 17 popice doborâte, iar fata Conpet Petrolul Ploiești diferență a fost 215. După ce în prima etapa rapidistele s au clasat pe locul secund, de data asta au fost primele și sunt la egalitate de puncte cu f…etele din Tg Mureș. Cel mai bun rezultat l a avut Andreea Drăghici 566 p.d., acesta fiind și cel mai mare din concurs. Ea a fost urmată de Luminița Dogaru 550 p.d., Alina Sanda 515 p.d., Cristina Popescu 508 p.d, Andreea Chisnoiu 485 p.d. și Ștefania Schiopescu 473 p.d. Din lotul nostru a mai făcut parte Gabriela Ciorăscu, Andreea Dinculeanu și Andra Chisnoiu. Ne dorim ca in ultima etapă sa învingem și astfel ne asigurăm câștigarea Cupei României. Felicitări echipei pentru dorința de câștig și ambiția cu care joaca!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Dezinsecția aeriană la Lugoj, în a doua decadă a lunii iunie

Dezinsecție în Municipiul Lugoj

Mai multe acțiuni de dezinsecție vor avea loc în următoarele săptămâni în municipiul Lugoj, conform anunțului făcut de administrația...

Read More...
IMPACTPRESS

Judecatorii si salariul: realitatea cifrelor

Un judecător din România a stârnit controverse pe rețelele de socializare după ce s-a plâns că este prost plătit...

Read More...
Fără apă potabilă în orașul Răcari, în data de 22 mai 2024! – incomod-media.ro

Creșterea accizei și inflația: România scumpă pentru români

În plină campanie electorală, se discută din nou despre scumpirea carburanților, generată de creșterea accizei. Chiar dacă unii susțineau...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro