Spectacolul de teatru “Omul din cerc” la UMF Timisoara

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara va gazdui miercuri, 29 mai 2024, la ora 19, spectacolul de teatru intitulat Omul din cerc, parte din programul actiuni culturale@UMFT.

Omul din cerc (work in progress) de Matei Visniec este un spectacol modular care exploreaza teme precum alienarea, singuratatea si anxietatile omului contemporan, dar si absurdul care poate patrunde neobservat in vietile noastre.

Coordonarea artistica a spectacolului este semnata de catre conf. dr. Daniela Silindean, iar interpretarea este realizata de catre studentii: Amalia Cindrea (IT), Paul Mihai Dascalu (RO), Ana-Maria Dumitru (RO), Farah Essetti (TN), Adonis-Petru Hoca (RO), Anna Maria Manolikaki (GR), Anna Reich (DE), Andrei Semen (RO).

Evenimentul este organizat cu generozitate de catre Galeria Indecis, in parteneriat cu Municipiul Timisoara, prin intermediul Centrului de Proiecte #spatiipentrucomunitate.

Pentru inscriere, cei interesati pot accesa link-ul disponibil pe pagina oficiala a evenimentului.

Persoana de contact pentru mai multe informatii este directorul programului de Activitati Extracurriculare, conf. dr. Daniela Silindean, care poate fi contactata la adresa de email silindean.daniela@umft.ro.

Aceasta initiativa culturala oferita de Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara aduce in prim plan talentul si dedicarea studentilor, oferindu-le posibilitatea de a-si demonstra abilitatile artistice si interpretative intr-un cadru profesional si stimulant.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara va invita miercuri, 29 mai 2024, la ora 19, la spectacolul de teatru Omul din cerc, parte din programul actiuni culturale@UMFT.

Omul din cerc (work in progress) de Matei Visniec este un spectacol modular care vorbeste cu umor si subtilitate despre alienare, singuratate si angoasele omului de azi, dar si despre absurdul care se poate insinua pe nebanuite in vietile noastre.

Coordonarea artistica este semnata de conf. dr. Daniela Silindean, iar interpretarea este a studentilor: Amalia Cindrea (IT), Paul Mihai Dascalu (RO), Ana-Maria Dumitru (RO), Farah Essetti (TN), Adonis-Petru Hoca (RO), Anna Maria Manolikaki (GR), Anna Reich (DE), Andrei Semen (RO).

Evenimentul este gazduit cu generozitate de Galeria Indecis, in parteneriat cu Municipiul Timisoara, prin Centrul de Proiecte #spatiipentrucomunitate.

Inscrierea se realizeaza accesand acest link

Persoana de contact, director program Activitati Extracurriculare, conf. dr. Daniela Silindean: silindean.daniela@umft.ro

(UMF Timisoara, Diana Mihai)

 

 

 Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro