Sesiunile de licitație pentru alocarea locurilor de parcare în Galați

BY: stiridinromania.ro In Galați, STIRILE ZILEI

Primăria municipiului Galați a anunțat că în zilele de 03.10.2023 și 04.10.2023 vor avea loc sesiunile de licitație pentru alocarea locurilor de parcare din diferite zone ale orașului. Acestea includ Mazepa I – zona 16A, 19A, Mazepa II – zona 15 A, Țiglina I – zona 9C, Țiglina II – zona 10A, 10B, Micro 18 – zona 4A, 4B, 4C, 4D și Micro 21 – zona 1A 1B, 1C.

Informațiile complete cu privire la zilele și orele la care sunt programate sesiunile de licitație pot fi găsite pe site-ul primariagalati.ro, în secțiunea „Anunțuri parcări reședință”. Astfel, participanții pot verifica și planifica atent înainte să se prezinte la licitație.

Pentru a putea participa la licitație, participanții au obligația de a avea asupra lor anumite documente. Acestea includ cartea de identitate în original și o procură în formă autentică, în cazul în care participă în numele unei persoane juridice.

Este important de menționat că persoanele care nu se prezintă la data și ora stabilită pentru procedura de licitație vor pierde dreptul de a beneficia de unul dintre locurile licitate. Prin urmare, este esențial ca participanții să fie la timp și să se asigure că au toate documentele necesare.

Alocarea locurilor de parcare prin intermediul licitațiilor este un proces transparent și echitabil, care permite rezidenților să obțină un loc de parcare într-o zonă convenabilă pentru ei. Acest sistem asigură o distribuire corectă a locurilor de parcare și previne situațiile în care acestea ar putea fi ocupate abuziv sau fără un proces clar de alocare.

În concluzie, sesiunile de licitație pentru alocarea locurilor de parcare din diferite zone ale Galațiului reprezintă o oportunitate pentru rezidenți de a obține un loc de parcare în apropierea locuinței. Participanții trebuie să se asigure că se prezintă la licitație la data și ora specificate și să aibă toate documentele necesare pentru a putea participa.

Sursa: Primaria Galati.

Redam in continuare anuntul complet al Primariei:

Primăria municipiului Galați informează că zilele de 03.10.2023 și 04.10.2023 vor avea loc sesiunile de licitație pentru alocarea locurilor de parcare din Mazepa I – zona 16A, 19A, Mazepa II – zona 15 A, Țiglina I – zona 9C, Țiglina II – zona 10A, 10B, Micro 18 – zona 4A, 4B, 4C, 4D și Micro 21 – zona 1A 1B, 1C, din parcările de domiciliu/reședință.
Tabelul privind zilele și orele la care sunt programate sesiunile de licitație este publicat pe site-ul primariagalati.ro, secțiunea „Anunțuri parcări reședință”.
Participanții au obligația de a se prezenta cu următoarele documente: carte de identitate în original și procură în formă autentică (în cazul reprezentanților legali).
Menționăm faptul că persoanele care nu se prezintă la data și ora la care a fost anunțată procedura de licitație pierd dreptul de a beneficia de unul dintre locurile licitate.
Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Facebook
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Baschetbalistele se pregătesc de ultimul meci pe teren propriu din 2023

Echipa de baschet feminin Rapid se pregătește pentru ultimul meci pe teren propriu din 2023. Confruntarea va avea loc...

Read More...
IMPACTPRESS

Cererea de demisie a presedintelui Curtii de Apel Timisoara a fost aprobata de Sectia pentru Judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii

Președintele Curții de Apel Timișoara, judecătorul Mircea Crețu, și-a dat demisia din funcție, după ce judecătorii din Consiliul Superior...

Read More...
NASA meatball logo

NASA selectează companii pentru contractul de fabricare a echipamentelor de suport la sol la Centrul Spațial Kennedy al agenției în Florida

NASA a selectat următoarele companii pentru un contract cu durată nedeterminată, pentru a fabrica echipamente de suport la sol...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro