Accident tragic în gara Brahasoaia: două victime în stare gravă

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Căruță lovită de tren, două victime în stare gravă-FOTO

Un accident tragic a avut loc astăzi în gara localității Brahasoaia, când o căruță a fost lovită puternic de trenul Iași-București, rezultând două victime în stare gravă. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 12:30, când căruța traversa linia de cale ferată fără a respecta semnalele de avertizare.

Autoritățile au intervenit imediat, trimițând o ambulanță SMURD TIM și o ambulanță SAJ B2 de la Vaslui la fața locului. Echipele medicale au acordat primul ajutor victimelor și le-au transportat de urgență la spitalul din Iași. Potrivit ultimelor informații, starea celor două victime este gravă, dar stabilă.

Accidentele în care sunt implicate căruțe și vehicule trase de animale sunt din ce în ce mai frecvente în ultima perioadă. Din păcate, mulți șoferi se expun unor riscuri mari traversând liniile de cale ferată fără a respecta regulile de siguranță. În acest caz, căruțașul a ignorat semnalele acustice și vizuale ale trenului și a încercat să treacă linia de cale ferată în fața acestuia, provocând un accident tragic.

Autoritățile feroviare trebuie să ia măsuri urgente pentru a preveni astfel de accidente. Este necesară amplasarea de bariere de protecție și semafoare la trecerile de cale ferată frecventate de căruțe și vehicule trase de animale. De asemenea, este importantă o mai bună informare și educare a șoferilor cu privire la riscurile traversării liniilor de cale ferată și respectarea semnalelor de avertizare.

În cazul accidentului de astăzi, trenul Iași-București a fost nevoit să oprească în stație pentru câteva ore, până la finalizarea cercetărilor și îndepărtarea căruței de pe linie. Pasagerii au fost informați cu privire la incident și au fost asigurați că trenul va continua călătoria spre destinație imediat ce situația va reveni la normal.

Accidentul de astăzi reprezintă un semnal de alarmă cu privire la necesitatea respectării regulilor de siguranță în trafic, atât din partea conducătorilor de vehicule, cât și a autorităților responsabile. Este important ca fiecare participant la trafic să conștientizeze pericolele la care se expune și să acționeze în consecință, pentru a evita astfel de tragedii.

Sursa si Foto: stiriest.ro

Un accident tragic a avut loc astăzi în gara localității Brahasoaia, când o căruță a fost lovită puternic de trenul Iași-București, rezultând două victime în stare gravă. Autoritățile au intervenit imediat, trimițând o ambulanță SMURD TIM și o ambulanță SAJ B2 de la Vaslui la fața locului.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rapid câștigă Cupa României în volei masculin

Galeria Rapidului s-a remarcat întotdeauna prin sloganuri puternice și încurajatoare pentru echipa lor. În anii 70-80, unul dintre cele...

Read More...
Interviu Direct la Subiect cu Valentin Căprariu

Valentino: de la șofer pe TIR la influencer de succes

Valentin Căprariu, cunoscut sub numele de Valentino, a devenit unul dintre cei mai populari români pe rețelele de socializare,...

Read More...
Man and young male student demonstrate how to sleep in space to a group of elementary students

NASA Stennis: Martie 2024

NASA Stennis, lider în explorarea spațiului: Martie 2024 Centrul Spațial NASA Stennis este în plină efervescență în această perioadă, marcând...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro