“SC PORT TRANS SRL solicită aviz de gospodărire a apelor pentru amplasarea unei stații de betoane mobile în satul Romanesti, comuna Potlogi, județul Dâmbovița”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Anunț de mediu Comuna Vârfuri, județul Dâmbovița – incomod-media.ro

SC PORT TRANS SRL intenționează să solicite de la ADMINISTRATIA NATIONALA „APELE ROMANE”, Administratia Bazinala de Apa Arges-Vedea, aviz de gospodărire a apelor pentru “Amplasare stație de betoane mobilă” în satul Romanesti, comuna Potlogi, județul Dâmbovița.

Potrivit informațiilor furnizate, persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări în legătură cu acest proiect se pot adresa societății SC PORT TRANS SRL, cu sediul în localitatea Titu, sat Sălcuța, nr. 302, județul Dâmbovița. Aceasta este reprezentată de dl. Oprea Ionut Dorel, în calitate de administrator. De asemenea, se poate lua legătura și cu Administratia Bazinale de Apă ARGES-VEDEA Pitești, la adresa str. Câmpulung nr. 6-8, cod postal 0300, telefon: 0248.223.449.

Este important ca cetățenii să se implice și să își exprime părerile și preocupările în legătură cu acest proiect. Observațiile și recomandările lor pot contribui la o dezbatere constructivă și la luarea unei decizii informate în privința amplasării stației de betoane mobile.

SC PORT TRANS SRL este o societate cu experiență în domeniul construcțiilor și transporturilor și este binevenit faptul că se implică în dezvoltarea infrastructurii din zonă. Cu toate acestea, este important ca proiectul să fie evaluat în mod riguros și să se țină cont de impactul asupra mediului înconjurător și a comunității locale.

Având în vedere că această informare este publică, este de așteptat ca numărul de observații și recomandări să fie semnificativ. Este important ca autoritățile competente să analizeze atent toate aceste aspecte și să ia în considerare toate punctele de vedere exprimate.

Este recomandat ca cetățenii să se informeze în legătură cu proiectul și să ia în considerare impactul acestuia asupra mediului și a comunității locale. Participarea activă și exprimarea liberă a părerilor sunt esențiale pentru o dezvoltare durabilă și responsabilă a zonei.

În final, este important să urmărim evoluția acestui proiect și să fim implicați în procesul decizional pentru a ne asigura că interesele noastre sunt luate în considerare și că dezvoltarea se realizează în mod responsabil și sustenabil.

Sursa: incomod-media.ro

Această informare este efectuată de:

SC PORT TRANS SRL

ce intenţionează să solicite de la ADMINISTRATIA NATIONALA „APELE ROMANE”, Administratia Bazinala de Apa Arges-Vedea, aviz de gospodarire a apelor pentru ”Amplasare statie de betoane mobila”, sat Romanesti, comuna Potlogi, judetul Dambovita

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii și recomandări se pot adresa:

– Societății SC PORT TRANS SRL, cu sediul în localitatea Titu, sat Sălcuța, nr. 302, județul Dâmbovița, având CUI 16362317, ORC J15/356/2004, telefin: 0760.677.888, reprezentată de dl. Oprea Ionut Dorel, în calitate de administrator;
– Administratiei Bazinale de Apă ARGES-VEDEA Pitești, str. Câmpulung nr. 6-8, cod postal 0300, telefon: 0248.223.449.

Urmărește Incomod Media și pe Google News


Vizualizări: 123Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro