S.U.A.: Ajutor federal pentru comunitatea La Jolla Band of Luiseño Indians afectată de Furtuna Tropicală Hilary

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Externe, STIRILE ZILEI
President Joseph R. Biden, Jr. Approves Disaster Declaration for the La Jolla Band of Luiseño Indians

Președintele Joseph R. Biden, Jr. a declarat astăzi că există o mare dezastre pentru Banda Luiseño a indienilor La Jolla și a ordonat ajutor federal pentru a suplimenta eforturile Tribului în zonele afectate de furtuna tropicală Hilary, în perioada 19-21 august 2023.

Fondurile federale sunt disponibile pentru Banda Luiseño a indienilor La Jolla și anumite organizații non-profit private pe baza unui sistem de partajare a costurilor, pentru lucrări de urgență și repararea sau înlocuirea facilităților deteriorate de furtuna tropicală Hilary.

Fondurile federale sunt, de asemenea, disponibile pe baza unui sistem de partajare a costurilor pentru măsuri de reducere a riscului pentru Banda Luiseño a indienilor La Jolla.

Domnul Andrew F. Grant de la Agenția Federală pentru Situații de Urgență (FEMA) a fost numit pentru a coordona operațiunile de recuperare federală în zonele afectate.

Eventuale alte desemnări pot fi făcute ulterior, dacă sunt solicitate de Tribul Națiunii și justificate de rezultatele evaluarilor suplimentare ale daunelor.

PENTRU INFORMAȚII SUPLIMENTARE, MEDIA TREBUIE SĂ CONTACTEZE BIRUL DE ȘTIRI FEMA LA (202) 646-3272 SAU FEMA-NEWS-DESK@FEMA.DHS.GOV.

Sursa: www.whitehouse.gov.

Today, President Joseph R. Biden, Jr. declared that a major disaster exists for the La Jolla Band of Luiseño Indians and ordered Federal aid to supplement the Tribal Nation’s efforts in the areas affected by Tropical Storm Hilary from August 19 to August 21, 2023.

Federal funding is available to the La Jolla Band of Luiseño Indians and certain private nonprofit organizations on a cost-sharing basis for emergency work and the repair or replacement of facilities damaged by Tropical Storm Hilary.

Federal funding is also available on a cost-sharing basis for hazard mitigation measures for the La Jolla Band of Luiseño Indians.

Mr. Andrew F. Grant of the Federal Emergency Management Agency (FEMA) has been appointed to coordinate Federal recovery operations in the affected areas. 

Additional designations may be made at a later date if requested by the Tribal Nation and warranted by the results of further damage assessments.

FOR FURTHER INFORMATION MEDIA SHOULD CONTACT THE FEMA NEWS DESK AT (202) 646-3272 OR FEMA-NEWS-DESK@FEMA.DHS.GOV.

###


Foto: Click pentru sursa imaginii , Facebook sau Pixabay

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

INFORMARE privind cazurile suspecte de difterie – Institutul Național de Sănătate Publică

Două cazuri de difterie în București: Detalii și precizări

Difteria este o boală infecțioasă cauzată de bacteria Corynebacterium diphtheriae și se manifestă prin inflamația gâtului și formarea unui...

Read More...
Irimică, Liliana Laichici, Adrian Stanca, și mulți alții, împreună cu Ansamblul Banatul, aduc timișorenilor ”Cântec de sărbătoare”! Invitați speciali: Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș

Spectacolul “Cântec de sărbătoare” cu Ansamblul Profesionist Banatul și interpreți de muzică populară

Timișorenii sunt invitați să participe la un spectacol de excepție alături de Ansamblul Profesionist Banatul și renumiți interpreți de...

Read More...
Târgoviște: S-a dus la ceruri profesorul de muzică Fidel Cătălin. Dumnezeu să-l odihnească!

Rămas-bun de la un profesor iubit

Articol de știri: Cu mare tristețe, comunitatea liceului nostru își ia rămas-bun de la profesorul de muzică, Cătălin Fidel, care...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro