“Revoluția Siguranței: Federația Internațională de Gimnastică aduce în România cursul online de safeguarding, o premieră mondială în lumea sportului!”

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Federația Internațională de Gimnastică a anunțat că a pus la dispoziția forurilor naționale cursul online de safeguarding, disponibil pe platforma eLearning. Scopul acestui curs este de a oferi tuturor antrenorilor instrumentele necesare pentru promovarea unui mediu sigur și sănătos în gimnastică. Acest curs este obligatoriu pentru toți antrenorii înscriși în baza de date “FIG Coach – Sport”, iar termenul limită pentru îndeplinirea acestei cerințe este 1 decembrie 2023.

Federația Internațională de Gimnastică a anunțat că a pus la dispoziția forurilor naționale cursul online de safeguarding, disponibil pe platforma eLearning – https://elearning.gymnastics.sport/ .

Scopul acestui curs este de a oferi tuturor antrenorilor instrumentele necesare pentru promovarea unui mediu sigur şi sănătos în gimnastică.

Acest curs este obligatoriu pentru toți antrenorii înscriși în baza de date “FIG Coach – Sport”, iar termenul limită pentru îndeplinire a acestei cerințe este 1 decembrie 2023.


Data: 2023-08-16 14:42:00

Foto: Facebook sau Pixabay

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Accesul în regiunea Belgorod, strict limitat. Un atac rusesc avariază infrastructura din regiunea Sumîi

Guvernatorul Belgorodului, Viaceslav Gladkov, a declarat că restricțiile se aplică localităților „unde situația operațională aferentă este extrem de dificilă”,...

Read More...

Răzvan Arnăut merge la Jocurile Olimpice cu gândul la o medalie olimpică la lupte

Răzvan Arnăut, un sportiv român talentat, se pregătește să participe la Jocurile Olimpice cu un singur gând în minte:...

Read More...

SUA. Kamala Harris are sprijinul politic pentru a deveni candidată la prezidențialele din noiembrie

Un sondaj realizat de Associated Press în rândul delegaților a arătat că Harris are sprijinul a 2.538 de delegați,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro