Recenzie restaurant: Ouzerie Mezedopolio – POLITICO

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Recenzie restaurant: Ouzerie Mezedopolio – POLITICO

Recenzie restaurant: Ouzeire Mezedopolio

Bucătăria grecească poate fi, la fel ca și Grecia însăși, un amestec de influențe și stiluri. La Ouzeire Mezedopolio, un restaurant mic și confortabil în centrul orașului Bruxelles, experiența este una autentică și plină de savoare.

Meniul este compus dintr-o selecție generoasă de meze, sau feluri mici, care sunt servite în mod tradițional în Grecia pentru a fi împărțite și savurate între prieteni și familie. Ouzeire Mezedopolio oferă o gamă largă de opțiuni, de la clasicul tzatziki și hummus, la fructe de mare proaspete și preparate din carne.

Am încercat o selecție de feluri, începând cu o salată de vinete și un tzatziki cremos și savuros. Felul principal a inclus un platou mare de fructe de mare, inclusiv midii, creveți și calamari, gătite în mod perfect și servite cu lămâie și oțet. De asemenea, am încercat și o selecție de preparate din carne, inclusiv friptură de miel și chiftelute din carne de vită, ambele fiind deosebit de delicioase.

Restaurantul este mic și confortabil, decorat într-un stil rustic și autentic grecesc. Personalul este prietenos și atent, oferind recomandări despre ce feluri să încercați și despre vinurile grecești care se potrivesc cel mai bine cu mâncarea.

Prețurile sunt accesibile, cu felurile mici începând de la 5 euro și preparatele principale de la 14 euro. Ouzeire Mezedopolio este o alegere excelentă pentru o cină relaxantă și autentică în centrul Bruxelles-ului.

Sursa si foto: politico.eu

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Activitate educativă la Colegiul Național “Emanuil Gojdu” Oradea

Colegiul Național ”Emanuil Gojdu” din Oradea a găzduit recent proiectul 𝐒𝐞𝐢𝐬𝐦𝐨𝐆𝐨𝐣𝐝𝐮𝐋𝐀𝐁, unde seismologia și educația s-au unit pentru a...

Read More...
Cocaine cartel collapses after final arrests in Spain

Dismantlarea cartelului de cocaina: operatiunea completa

Operațiunea coordonată la nivel internațional a vizat rețeaua criminală care coordona traficul de cocaină în cantități mari din Colombia,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro