Proiectul nostru, Spitalul Nostru!, este un acord de parteneriat între CCIA Timiș și Spitalul Județean din Timișoara, care vine însoțit de o “invitație de solidaritate” adresată mediului de afaceri.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Marți, 29 august, la ora 10:30, în Sala Dunărea a Centrului Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș (CCIAT), de pe bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, va avea loc conferința de prezentare a proiectului “Spitalul Nostru” și semnarea acordului de parteneriat între CCIA Timiș și Spitalul Clinic Județean de Urgență “Pius Brânzeu” Timișoara.

Proiectul “Spitalul Nostru” este dezvoltat de Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara (SCJUT), cel mai mare spital și obiectiv de importanță strategică din zona de vest a României, care acoperă aproape în totalitate spectrul de specialități medico-chirurgicale, atât în perioadele cu activitate obișnuită cât și în situații speciale.

Proiectul își propune îmbunătățirea atitudinii și comunicării între medici, pacienți și comunitate, precum și modernizarea infrastructurii și dotării cu echipamente de ultimă generație care să sporească calitatea serviciilor și eficacitatea personalului medical.

Se dorește de asemenea continuarea și dezvoltarea implicării spitalului împreună cu ONG-urile din domeniul medical în viața comunității, prin proiecte care vizează responsabilizarea socială.

Semnarea Acordului de Parteneriat între CCIAT și SCJUT are ca scop crearea cadrului favorabil pentru organizarea în comun de acțiuni de susținere și promovare în beneficiul comunității de afaceri.

Este vorba de acțiuni de lobby la nivel guvernamental, conferințe cu tematici specifice, conferințe de presă, seminarii de educație medicală, caravane de informare.

CCIAT a transmis către firme o “invitație la solidaritate” pentru implicarea activă în proiect care oferă acestora o serie de servicii constând în cursuri de resuscitare și prim-ajutor cu certificarea calității de salvator, caravane pentru evaluarea stării de sănătate a persoanelor vulnerabile etc.

La conferința de presă vor participa Florica Chiriță, președinta CCIAT, și prof. dr. Dorel Sandesc, director general al SCJU Timișoara. (I.P.), a transmis astăzi ImpactPress.ro

Marti, 29 august, la ora 10,30, in Sala Dunarea a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, din bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, va avea loc conferinta de prezentare a proiectului “ SPITALUL NOSTRU” si semnarea acordului de parteneriat intre CCIA Timis si Spitalul Clinic Judetean de Urgenta „Pius Brinzeu” Timisoara.

Proiectul “SPITALUL NOSTRU” este dezvoltat de Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara (SCJUT), cel mai mare spital si obiectiv de importanta strategica din zona de vest a Romaniei, care acopera aproape in totalitate spectrul de specialitati medico-chirurgicale, atat in perioadele cu activitate obisnuita cat si in situatii speciale.

Proiectul isi propune imbunatatirea atitudinii si comunicarii intre medici, pacienti si comunitate, precum si modernizarea infrastructurii si dotarii cu echipamente de ultima generatie care sa sporeasca calitatea serviciilor si eficacitatea personalului medical.

Se doreste de asemenea continuarea si dezvoltarea implicarii spitalului impreuna cu ONG-urile din domeniul medical in viata comunitatii, prin proiecte care tintesc responsabilizarea sociala.

Semnarea Acordului de Parteneriat intre CCIAT si SCJUT are ca scop crearea cadrului favorabil pentru organizarea in comun de actiuni de sustinere si promovare in beneficiul comunitatii de afaceri.

Este vorba de actiuni de lobby la nivel guvernamental, conferinte cu tematici specifice, conferinte de presa, seminarii de educatie medicala, caravane de informare.

CCIAT a transmis spre firme o “invitatie la solidaritate” de implicare activa in proiect care ofera acestora o serie de servicii constand in cursuri de resuscitare si prim-ajutor cu certificarea calitatii de salvator, caravane pentru evaluarea starii de sanatate a persoanelor vulnerabile etc.

La conferinta de presa vor participa Florica Chirita, presedinta CCIAT, si prof. dr. Dorel Sandesc, director general al SCJU Timisoara. (I.P.)Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: ImpactPress.ro
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică În ultimii ani, tot mai multe persoane au început...

Read More...

Comoara literară a Antichității: Biblioteca din Pergam

Biblioteca din Pergam: Comoara literara a Antichitatii Biblioteca din Pergam, situata in orasul antic Pergamum din Asia Mica, a reprezentat...

Read More...

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate Când ne gândim la diversitatea vieții pe Terra, ne simțim adesea copleșiți...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro