Profesorul Aurel Dumitru – O pierdere pentru învățământul vasluian

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
A murit profesorul Aurel Dumitru!

Profesorul Aurel Dumitru, un om respectat în învățământul vasluian, a trecut în neființă, lăsând în urmă o mare pierdere pentru comunitatea locală. Vestea tristă a fost anunțată de familia sa pe pagina personală de facebook a dascălului, iar mesajele de condoleanțe au început să curgă din partea foștilor elevi, colegilor și cunoștințelor care au fost surprinși de această trecere prematură.

Unul dintre cei care au transmis condoleanțe a fost Ionela Cocea, profesor de sport la Liceul “Ștefan Procopiu” Vaslui, care a scris: “Condoleanțe! Cumplită veste! Ieri, la ora 16.48, am primit mesaj de la domnul profesor! Un mesaj pentru suflet!”.

Profesorul Aurel Dumitru a avut o contribuție deosebită în învățământul vasluian, fiind director general al Liceului “Ștefan Procopiu”. El a fost o figură respectată și iubită de elevi, colegi și părinți deopotrivă. De-a lungul anilor, profesorul Dumitru a organizat Olimpiada satelor vasluiene, un concurs de matematică care a reprezentat o oportunitate pentru elevii talentați din județ.

Trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru comunitatea învățământului vasluian, iar amintirile despre profesorul Aurel Dumitru vor rămâne vii în inimile celor care l-au cunoscut și au avut șansa să fie îndrumați de el pe parcursul carierei lor școlare.

În aceste momente dificile, ne alăturăm familiei îndoliate și transmitem sincere condoleanțe. Dumnezeu să îl ierte pe profesorul Aurel Dumitru și să îi ofere odihnă veșnică.

Sursa si Foto: stiriest.ro

Învățământul vasluian pierde încă un om de valoare. Este vorba despre profesorul Aurel Dumitru. Vestea tristă a fost transmisă chiar de familie pe pagina personală de facebook a dascălului vasluian. Mesajele de condoleanțe au început să curgă, foști elevi, colegi și cunoștințe fiind suprinși de trecerea prematură la cele veșnice. “Condoleanțe! Cumplită veste! Ieri, la ora 16.48, am primit mesaj de la domnul profesor! Un mesaj pentru suflet!”, a scris Ionela Cocea, profesor de sport la Liceul „Ștefan Procopiu” Vaslui.

Aurel Dumitru a fost un dascăl respectat al Liceului „Ștefan Procopiu”, instituție liceală pe care a condus-o din postura de director general. De numele lui se leagă și Olimpiada satelor vasluiene, concurs de matematică pe care l-a organizat ani la rândul. Dumnezeu să-l ierte! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Briou Bouregois

De la Vis la Realizare: Povestea lui Briou Bourgeois

Un tânăr inginer din Bay St. Louis, Mississippi, își îndeplinește visul de copilărie de a lucra la NASA, unde...

Read More...
Campania – De unde știi…adevărul despre tutun? – Institutul Național de Sănătate Publică

Limitarea Consumului de Tutun – O Modalitate Eficientă de Salvare a Vieților

Consumul de tutun este una dintre cele mai mari amenințări la adresa sănătății publice la nivel global. Fumatul este...

Read More...
In an auditorium at NASA Headquarters, NASA Administrator Bill Nelson, standing, listens to a woman who is standing and speaking into a microphone to ask a question during a U.S. Department of State Open House. Attendees of the event fill the four rows of seats visible in the image, and a banner with NASA Artemis Program logo is seen in the background.

Diplomatia spatiala: consolidarea parteneriatelor internationale

NASA a găzduit un eveniment deosebit în cadrul Săptămânii Diplomației Spațiale, desfășurat la sediul din Washington al Agenției Spațiale...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro