Prima etapă Grand Prix România 2024: Înscrieri deschise!

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Exact o lună ne desparte de prima etapă Grand Prix România 2024, un eveniment deosebit de așteptat în lumea șahului. Bucharest Grand Prix Rapid va avea loc la Palatul Parlamentului în perioada 23-24 martie, iar premiul pentru locul întâi este un impresionantă sumă de 5.000 de euro.

Până în prezent, au fost înregistrați 85 de jucători din 14 țări diferite, printre care se numără 22 de mari maeștri, o mare maestră, 6 maeștri internaționali și o maestră internațională. Unii dintre cei mai cunoscuți jucători care s-au înscris până acum sunt Ruslan Ponomariov din Ucraina, Alexey Sarana – triplu campion european în 2023 și Bogdan Deac, câștigătorul primelor două ediții Grand Prix România.

Înscrierile pentru acest prestigios turneu se pot face online, accesând link-ul de pe site-ul oficial. Cu siguranță, competiția se anunță a fi una deosebit de interesantă și plină de provocări pentru toți participanții.

Cu toate acestea, rămâne de văzut cine va reuși să se impună în fața celorlalți concurenți și să ridice trofeul de campion în cadrul Grand Prix România 2024. Să fie șah!
Sursa: Federația Română de Șah.

AMR exact o lună până la prima etapă Grand Prix România 2024! Bucharest Grand Prix Rapid va avea loc la Palatul Parlamentului în perioada 23-24 martie, iar primul loc va fi premiat cu 5.000 de euro! Până acum s-au înscris 85 de jucători din 14 țări. Printre cei înscriși se numără 22 de mari maeștri, o mare maestră, 6 maeștri internaționali și o maestră internațională. În topul listei celor înscriși până acum se află Ruslan Ponomariov (Ucraina), Alexey Sarana – triplu campion european în 2023 (clasic, rapid și cu echipa Serbiei) și câștigătorul primelor două ediții Grand Prix România, Bogdan Deac. Înscrierile se pot face aici: https://turnee.frsah.ro/ Să fie șah!



Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Victorie clară pentru Dinamo în Liga 3, play-off, cu scorul final 7-3

Echipa de fotbal Dinamo București a obținut o victorie clară în fața echipei CS Blejoi, într-un meci din Liga...

Read More...

Explorând Universul: Analiza datelor de la telescopul Hubble

Astăzi o să vorbim despre una dintre cele mai incredibile invenții ale omenirii: telescopul Hubble. Acest instrument extraordinar a...

Read More...

Vizita șefului DSU la Suceava: Mulțumiri și urări de “La mulți ani” salvatorilor suceveni

Aflat în vizită la Suceava, dr. Raed Arafat, șeful DSU, a participat la evenimentul prilejuit de împlinirea a 100...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro