Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu grupul …

BY: stiridinromania.ro In Actualitate

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu grupul de lucru al Atlantic Council pentru Strategia Mării Negre, condus de Richard Hooker.
În cadrul dialogului, premierul a prezentat viziunea României privind importanța strategică a Mării Negre, mai ales în contextul agresiunii militare ruse asupra Ucrainei.
Salutând proiectul de lege bi-partizan introdus de senatorul american Jeanne Shaheen în Congresul SUA, prim-ministrul a oferit detalii privind prioritățile țării noastre în regiunea Mării Negre, atât din perspectivă militară, precum și economică.
Șeful Guvernului a reliefat beneficiile aduse țării noastre de Parteneriatul Strategic România-SUA, care a generat securitate și prosperitate cetățenilor noștri. De altfel, susținerea publică a acestui parteneriat este constantă și poziționează România în rândul statelor europene cu cea mai puternică apreciere a relației trans-atlantice.
Oaspeții americani au fost interesați de modalitățile concrete prin care poate fi consolidat și extins Parteneriatul Strategic România-SUA și au salutat rolul important pe care România și l-a asumat, alături de comunitatea de valori occidentale, în sprijinirea Ucrainei și a poporului ucrainean.
Data: 2023-06-07 19:12:23

Link catre sursa

Foto: Facebook sau Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Man and young male student demonstrate how to sleep in space to a group of elementary students

NASA Stennis: Martie 2024

NASA Stennis, lider în explorarea spațiului: Martie 2024 Centrul Spațial NASA Stennis este în plină efervescență în această perioadă, marcând...

Read More...
Sisteme agroalimentare durabile și antreprenoriat rural – Academia Română, Filiala Iași

Colaboratori din domeniul cercetării economice

Un grup de cercetători români din cadrul Institutului de Cercetări Economice și Sociale „Gheorghe Zaneˮ au realizat un studiu...

Read More...

Spectacolul fenomen al anului – MEŞTERUL MANOLE – OPERĂ ROCK ÎN CONCERT ajunge la SIBIU, CLUJ-NAPOCA şi ARAD în aprilie

Spectacolul fenomen  MEŞTERUL MANOLE – OPERĂ ROCK în concert porneşte în turneu naţional în luna aprilie. Producţia Teatrului Naţional...

Read More...

One commentOn Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu grupul …

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro