“Președintele CJ Dâmbovița, alături de comunitatea afectată de explozii, pentru a găsi soluții și sprijin”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
CJ Dâmboviţa a aprobat ajutoare financiare de urgență pentru sinistrații din Crevedia – incomod-media.ro

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a fost rapid mobilizat în urma catastrofei de la Crevedia. El s-a deplasat imediat la fața locului pentru a evalua situația și a discuta cu oamenii afectați de exploziile de la stația GPL. Astăzi, 29 august 2023, Corneliu Ștefan s-a întors la Crevedia însoțit de prefectul Claudia Gilia pentru a dialoga cu cetățenii și a afla nevoile lor urgente.

Într-o ședință viitoare a Consiliului Județean Dâmbovița, vor fi aprobate primele sume pe care sinistrații le vor putea utiliza pentru a-și acoperi nevoile imediate. De asemenea, copiii familiilor afectate vor primi rechizite și haine pentru a începe noul an școlar în condiții bune.

În paralel, președintele CJ Dâmboviţa, alături de Crucia Roșie Dâmboviţa, au adus în spațiile de cazare ale sinistraților frigidere, alimente, apă și pături pentru a le asigura un minim confort.

Corneliu Ștefan a asigurat cetățenii că după evaluarea pagubelor va solicita premierului Marcel Ciolacu să aloce rapid sumele necesare reconstruirii și reparării caselor afectate din fondul de rezervă al Guvernului.

Este important să urmărim evoluția situației și să fim alături de cei afectați în aceste momente dificile. Sursa: incomod-media.ro

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, este într-o permanentă alarmă încă de la primele ore ale producerii catastrofei de la Crevedia. Șeful administrației județene a mers imediat la fața locului pentru a vedea cum stau lucrurile, pentru a discuta cu oamenii care au avut de suferit de pe urma exploziilor produse la stația GPL, pentru inventarierea tuturor problemelor apărute după nenorocire.

Astăzi – 29 august 2023, Corneliu Ștefan a revenit la Crevedia, însoțit de prefectul Claudia Gilia, pentru a dialoga cu cetățenii ale căror case și gospodării au fost afectate de suflul exploziilor și de flăcări, pentru a afla de la ei care le sunt așteptările, de ce au nevoie în primă urgență pentru a-și continua viața în condiții cât de cât aproape de normalitate.

„I-am anunțat pe oameni că mâine, în ședința Consiliului Judeţean Dâmbovița, vor fi aprobate primele sume pe care le vor putea folosi pentru ce au dânșii nevoie în momentul de față. De asemenea, împreună, am stabilit că toți copiii familiilor afectate vor primi rechizite și haine pentru a începe anul școlar cu bine”, a precizat președintele CJ Dâmboviţa. 

Tot astăzi, Corneliu Ștefan, alături de reprezentanți ai Crucii Roșii Dâmboviţa, au transportat la Crevedia, în spațiile de cazare alocate sinistraților, frigidere, alimente, apă, pături și alte lucruri care să le asigure oamenilor un minim confort și necesar existențial.

„I-am asigurat pe cetățeni că, imediat după evaluarea pagubelor, vom transmite premierului Marcel Ciolacu solicitarea prin care, din fondul de rezervă al Guvernului, să fie alocate, cât mai rapid, sumele necesare reconstruirii și reparării caselor afectate”, a adăugat președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NASA Logo

Voluntari pentru realizarea unui film despre eclipsa solara totala din 8 aprilie 2024

În timpul eclipsei totale de soare din 8 aprilie 2024, avem nevoie de voluntari de-a lungul traiectoriei de totalitate...

Read More...

Visual Fan extinde la 70% portofoliul de acțiuni al Intervision Trading, distribuitorul AKAI

Brașov, 13 Februarie 2024. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea...

Read More...

La aniversarea a 100 de ani, Institutul Francez din România prezintă Vertiges – cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ, între 21 și 31 martie la București și în alte 12 orașe

În anul centenarului său, Institutul Francez din România organizează cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ ce se...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro