Premierul Marcel Ciolacu: Tinerii reprezintă viitorul, iar energia vârstei lor ș…

BY: stiridinromania.ro In Actualitate

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului, subliniind importanța și potențialul tinerilor în construirea viitorului României. Acesta a menționat că energia și entuziasmul tinerilor trebuie susținute și îndrumate către perspective reale, pentru a le pune în valoare potențialul. Premierul a subliniat că România se poate baza pe noile generații, pe spiritul lor inovator și pe dorința lor de a performa. De asemenea, a menționat importanța dialogului constant cu asociațiile reprezentative pentru a veni cu soluții la problemele generației tinere. Marcel Ciolacu le-a urat La Mulți Ani tinerilor din România și din întreaga lume, subliniind că energia lor ne inspiră și ne mobilizează.

Premierul Marcel Ciolacu: Tinerii reprezintă viitorul, iar energia vârstei lor și entuziasmul cu care pășesc în viață au nevoie de perspective reale pentru a le pune în valoare potențialul.

Mă bucur că am avut chiar în aceste zile ocazia de a discuta cu reprezentanți ai tinerilor, care mi-au întărit convingerea că România se poate baza pe noile generații, pe spiritul lor inovator și pe dorința de a performa. Simțim lucrul acesta ori de câte ori valoarea unor tineri români și rezultatele lor sunt apreciate în plan intern și chiar internațional, dar în egală măsură avem datoria să venim cu soluții la problemele generației lor, iar la nivelul Guvernului menținem un dialog constant cu asociațiile reprezentative, pe teme de educație, sprijin și oportunități pentru tineri.

Astăzi, de Ziua Internațională a Tineretului, le urez La Mulți Ani tinerilor din România și din întreaga lume! Energia voastră ne inspiră și ne mobilizează!


Data: 2023-08-12 08:59:46

Foto: Facebook sau Pixabay

Acest articol a fost scris de AI Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro