“Premierul Marcel Ciolacu apreciază transformarea profundă a Craiovei într-un oraș modern, vibrant și verde, cu meritele echipei PSD, conduse de Lia Olguta Vasilescu”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Craiova – un oraș modern, vibrant și verde

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că orașul Craiova s-a schimbat profund în ultimii ani, devenind un adevărat oraș european. Acesta a evidențiat meritele Lia Olgutei Vasilescu și echipei sale din PSD în modernizarea și transformarea orașului. Potrivit premierului, Craiova și Olguța sunt dovezi că un oraș poate fi modernizat prin munca asiduă, fără a compromite comunitatea cu proiecte realizate peste noapte.

Un alt factor important în dezvoltarea Craiovei este implicarea tânărului președinte al Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile. Acesta a inițiat investiții ambițioase, printre care și modernizarea aeroportului. Cu o valoare de peste 100 de milioane de euro, această investiție este în mare parte finanțată din fonduri europene nerambursabile. Noul terminal al Aeroportului Craiova va fi dotat cu infrastructură și echipamente la standarde europene. De asemenea, modernizarea aeroportului va aduce beneficii și municipalității din Craiova, care va deveni o destinație turistică atractivă.

Premierul Ciolacu subliniază importanța muncii în echipă și consideră că succesul Craiovei se datorează colaborării puternice dintre Olguța și Cosmin Vasile. În acest sens, președintele organizației PSD Dolj, Claudiu Manda, are un merit major în constituirea acestei echipe de succes. Premierul speră că această colaborare politică și administrativă va fi multiplicată în mai multe județe din țară.

Modelul Craiova, un exemplu de modernizare și colaborare eficientă

Craiova a reușit să se transforme într-un oraș modern, vibrant și verde, datorită eforturilor constante și abordării responsabile a administrației locale. În ultimii ani, Craiova a fost supusă unor transformări majore, care au transformat orașul într-o destinație atractivă pentru turiști și investitori.

Unul dintre factorii cheie ai acestei transformări a fost Lia Olguta Vasilescu și echipa sa din PSD, care au reușit să modernizeze orașul prin muncă susținută și abordări pe termen lung. În loc să propună proiecte rapide și superficiale, aceștia au preferat să se concentreze pe dezvoltarea durabilă a comunității, fără a o afecta negativ.

Un alt exemplu de implicare și inițiativă este tânărul președinte al Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, care a preluat modelul de succes al Olguței Vasilescu și a demarat investiții importante. Una dintre cele mai ambițioase inițiative este modernizarea aeroportului, care va aduce numeroase beneficii atât pentru oraș, cât și pentru întreg județul.

Investiția de peste 100 de milioane de euro în aeroport, finanțată în mare parte din fonduri europene nerambursabile, va permite construirea unui terminal nou, cu infrastructură și echipamente la standarde europene. Această modernizare va face din Craiova o destinație turistică atractivă, aducând beneficii economice și dezvoltare în zonă.

Premierul Marcel Ciolacu evidențiază importanța colaborării eficiente și a muncii în echipă în obținerea succesului. Olguța Vasilescu, Cosmin Vasile și președintele organizației PSD Dolj, Claudiu Manda, sunt exemple de lideri care au reușit să colaboreze și să implementeze proiecte de succes în beneficiul comunității. Premierul speră că acest model va fi preluat și în alte județe din țară, pentru a stimula dezvoltarea și modernizarea la nivel național.

În concluzie, Craiova s-a transformat într-un oraș modern, vibrant și verde, datorită eforturilor constante și abordării responsabile a administrației locale. Modelul de dezvoltare sustenabilă și colaborare eficientă implementat de Lia Olguta Vasilescu, Cosmin Vasile și Claudiu Manda a adus beneficii semnificative orașului și județului Dolj. Investiția în modernizarea aeroportului va consolida statutul Craiovei ca destinație turistică și va contribui la dezvoltarea economică a regiunii.

Sursa: Guvernul României.

Premierul Marcel Ciolacu: Craiova s-a schimbat profund în ultimii ani. A devenit un oraș modern, vibrant și verde, un adevărat oraș european. Iar un mare merit îl are Lia Olguta Vasilescu și echipa sa din PSD.

Craiova și Olguța sunt dovada că un oraș se poate moderniza muncind zi de zi, fără a-ți agresa comunitatea cu proiecte începute peste noapte.

Mă bucur că modelul ei a fost preluat și de tânărul președinte al Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, care a demarat investiții ambițioase, precum modernizarea aeroportului.
Vorbim de o investiție de peste 100 de milioane de euro la Aeroportul Craiova, cea mai mare parte fiind fonduri europene nerambursabile. Va fi un terminal nou, cu infrastructură și echipamente la standarde europene.

De modernizarea aeroportului va beneficia și municipalitatea din Craiova, care devine o destinație turistică. Asta înseamnă munca în echipă, iar această echipă puternică dintre Olguța și Cosmin Vasile este secretul succesului. Iar un merit major în constituirea acestei echipe îl are și președintele organizației PSD Dolj, Claudiu Manda.
Este un exemplu de colaborare politică și administrativă de succes care sper că va fi multiplicat în cât mai multe alte județe ale țării.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Guvernul României
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

One commentOn “Premierul Marcel Ciolacu apreciază transformarea profundă a Craiovei într-un oraș modern, vibrant și verde, cu meritele echipei PSD, conduse de Lia Olguta Vasilescu”

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro