“Pregătirile pentru Campionatele Mondiale de la Antwerp sunt în linie dreaptă: Delegația României va pleca spre Belgia pe 25 septembrie”

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Pregătirile pentru participarea la Campionatele Mondiale de Gimnastică de la Antwerp sunt în toi. Delegația României se pregătește intens pentru acest eveniment important, care se va desfășura în perioada 30 septembrie – 8 octombrie.

Echipa feminină, formată din Ana Maria Bărbosu, Sabrina Maneca Voinea, Lilia Cosman, Amalia Ghigoarță, Andreea Preda și Ella Oprea Cretu, va intra în concursul de calificare pe 2 octombrie, la ora 10 (ora Belgiei), în prima rotatație la sol. Acestea vor fi însoțite de antrenorii Corina Moroșan, Camelia Voinea, Patrick Kiens, Florin Cotuțiu și Jones Daymon.

În competiția masculină, România va fi reprezentată de Gabriel Burtanete, Robert Burtanete, Andrei Muntean, Roland Modoianu, Nicholas Țarcă și Emilian Neagu. Aceștia vor concura în calificări pe 30 septembrie, ora 16, în Subdiviziunea a 3-a, în prima rotație la bară. Gimnaștii vor fi însoțiți de antrenorii Marius Berbecar, Marius Urzică și Gerard Speerstra.

Pentru a putea participa la această competiție importantă, Federația Română de Gimnastică are parteneri și sponsori de încredere. Printre partenerii FRG se numără Comitetul Olimpic și Sportiv Român și Agenția Națională pentru Sport. Cât despre sponsori, aceștia includ FUNDAȚIA CASA CAMPIONILOR, OMV Petrom, Romgaz, Fundația FORGYM, APLEONA, Business Lease, B&B Collection, S.C. Lingemann Beschaffungssysteme SRL, Qwerty Development Macada-m SRL, SC BRENNTAG SRL, Nestle Romania SRL, Remedia, Christian Moreau, IWA, Maspex, TurboEnergyPower, Sterge Orice SRL, Societatea Română de Televiziune, Uzinsider, Venturelli, Angel Raducanu, Renovatio, Zepter, Dream Sport Magazin, Laboratorul de Șosete, Medigo Center și Decathlon.

Toți acești parteneri și sponsori contribuie la susținerea financiară și logistica a echipei naționale de gimnastică, oferindu-le gimnaștilor șansa de a se pregăti în cele mai bune condiții și de a reprezenta România cu mândrie la Campionatele Mondiale de la Antwerp.

Cu siguranță, toți românii sunt alături de delegația României și le doresc mult succes gimnaștilor noștri în această competiție internațională de prestigiu. Să sperăm că vor obține rezultate bune și că ne vor aduce multe medalii acasă!

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

S-a intrat în linie dreaptă cu pregătirea pentru participarea la Campionatele Mondiale de la Antwerp (30 septembrie – 8 octombrie). Delegația României va pleca luni, 25 septembrie spre Belgia.

Ana Maria Bărbosu, Sabrina Maneca Voinea, Lilia Cosman, Amalia Ghigoarță, Andreea Preda si Ella Oprea Cretu, însoțite de antrenorii Corina Moroșan, Camelia Voinea, Patrick Kiens, Florin Cotuțiu, și Jones Daymon vor intra în concursul de calificare pe 2 octombrie, la ora 10 (ora Belgiei), în prima rotatație la sol.

În competiția masculină, România va fi reprezentată de Gabriel Burtanete, Robert Burtanete, Andrei Muntean, Roland Modoianu, Nicholas Țarcă și Emilian Neagu. Gimnaștii vor fi însoțiți de antrenorii Marius Berbecar, Marius Urzică și Gerard Speerstra. Ei vor concura în calificări pe 30 septembrie, ora 16, în Subdiviziunea a 3-a, în prima rotație la bară.

Parteneri FRG: Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Agenția Națională pentru Sport

Sponsori FRG: FUNDAȚIA CASA CAMPIONILOR, OMV Petrom, Romgaz, Fundația FORGYM , APLEONA, Business Lease, B&B Collection, S.C. Lingemann Beschaffungssysteme SRL, Qwerty Development Macada-m SRL, SC BRENNTAG SRL, Nestle Romania SRL, Remedia, Christian Moreau, IWA, Maspex, TurboEnergyPower, Sterge Orice SRL, Societatea Română de Televiziune, Uzinsider, Venturelli, Angel Raducanu, Renovatio, Zepter, Dream Sport Magazin, Laboratorul de Șosete, Medigo Center și Decathlon
Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Performanțe de excepție pentru atleții Rapidului la CN U-23

Echipa de atletism a clubului Rapid a obținut rezultate remarcabile la Campionatul Național U-23, desfășurat recent la Craiova. Maria...

Read More...
The STS-93 crew patch

Columbia si Observatorul X-Ray Chandra: Misiunea STS-93

Pe 23 iulie 1999, naveta spațială Columbia a decolat într-o nouă misiune, cea de-a 26-a călătorie în spațiu, pentru...

Read More...

Cheia succesului: Beneficiile unui somn odihnitor pentru performanță maximă

Cheia succesului: Beneficiile unui somn odihnitor pentru performanță maximă Introducere Somnul odihnitor a fost întotdeauna considerat un element esențial pentru menținerea...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro