Planuri de călătorie pentru Paște și vară: cum să profiți de prețurile reduse

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Pregătiri pentru evadarea perfectă! Destinații de vis în România pentru Paște și sezonul estival 2024!

Românii încep să-și facă planuri pentru vacanța de Paște și pentru sezonul estival care se apropie cu pași repezi. Conform unui sondaj realizat de platforma hotelieră online Travelminit.ro, cei mai mulți dintre respondenți intenționează să călătorească atât de Paște, cât și în timpul verii.

Anul acesta, Paștele vine cu o surpriză plăcută pentru români, oferindu-le o minivacanță de 6 zile, datorită zilei libere de miercuri, 1 Mai, și a sărbătorilor pascale de vineri și luni, 3 și 6 mai. Acest lucru îi încurajează pe mulți să-și petreacă timpul liber explorând frumusețile țării.

Cei mai mulți turiști își doresc să călătorească în aceste perioade, iar un procent semnificativ dintre aceștia (24.1%) au deja făcut cel puțin o rezervare de cazare pentru concediu. Cu toate acestea, există și cei care planifică să facă rezervările mai târziu sau care nu s-au organizat încă.

Preferințele românilor în materie de călătorii sunt deja conturate, iar destinațiile balneare se bucură de o creștere semnificativă a cererii. Investițiile din ultimii ani în aceste stațiuni au dus la dezvoltarea lor și la atragerea unui număr mare de turiști care doresc să se relaxeze în apele termale sau să admire peisajele pitorești.

Pe lângă destinațiile balneare, românii își îndreaptă atenția și către litoralul românesc, destinațiile montane și marile orașe, tot mai des alese pentru city-break-uri scurte.

Pentru a veni în întâmpinarea cererii crescânde de cazare, Travelminit.ro a lansat o campanie early booking cu reduceri între 10-30% pentru cazările din întreaga țară. Această inițiativă își propune să ofere turiștilor posibilitatea de a planifica din timp escapadele lor și de a beneficia de prețuri reduse.

În concluzie, românii sunt pregătiți să profite din plin de minivacanța de Paște și de sezonul estival, fiind hotărâți să exploreze frumusețile țării și să se relaxeze în diverse destinații, de la stațiuni balneare la litoral și zone montane. Cu ajutorul campaniei early booking de la Travelminit.ro, aceștia au posibilitatea de a-și rezerva cazarea în avans și de a beneficia de reduceri semnificative.

Sursa: romania-pentru-paste-si-sezonul-estival-2024/”>www.sursadevest.ro

Cu Paștele care bate la uşă și vara care se apropie rapid, românii încep să-și contureze planurile de călătorie în țară, pentru a profita din plin de zilele libere care urmează, dar și de prețurile reduse din timpul campaniei early booking.

Potrivit unui sondaj realizat de platforma hotelieră online Travelminit.ro, cei mai mulți dintre respondenţi intenționează să meargă în vacanță şi de Paște, și în timpul verii.

Important de precizat este faptul că anul acesta, de Paște, aceștia vor profita de cea mai mare minivacanță de până acum, având în vedere în autoritățile au anunțat deja punte între 1 Mai (miercuri) și sărbătorile pascale (vineri și luni, 3 și 6 mai), joia fiind și ea zi liberă de la stat pentru bugetari.

Astfel, cei mai mulți români vor avea 6 zile libere legate, perfecte pentru un sejur de relaxare în țară.

Potrivit sondajului, cei mai mulți turiști vor să călătorească în perioada Paștelui, de Rusalii și în timpul vacanței de vară, iar o parte din ei (24.1%) au și efectuat minimum o rezervare de cazare pentru concediu, pe când ceilalți susțin că urmează să facă (34.2%) sau încă nu s-au organizat la acest capitol (41.8%).

S-au conturat deja și preferințele în materie de călătorii și se observă o creștere semnificativă a cererii pentru destinațiile balneare, care au primit peste 45% dintre voturi.

Explicația este una simplă: în ultimii ani, investițiile făcute în aceste stațiuni au contribuit la dezvoltarea lor și la atragerea unui număr mare de turiști care vor să se bucure de beneficiile apelor termale, de peisaje, de o vacanță relaxantă.

În topul preferințelor românilor se mai numără și litoralul românesc, destinațiile montane și marile orașe, alese tot mai des pentru scurte city-break-uri.

„În perioada 5-27 martie, turiștii pot profita de reduceri early booking între 10-30% pentru cazările din întreaga țară pe Travelminit.ro. Astfel, cei care vor să planifice următoarea escapadă la mare, la munte, în natură sau oriunde altundeva în România, au la dispoziție o varietate de cazări din care pot alege pentru lunile imediat viitoare. Ne dorim să fim prima opțiune a turiștilor care vor călători în România vara aceasta, astfel că am lansat campania early booking, cu reduceri de până la 30% la cazări din toată țara. Știm că locurile vor începe să se dea pe măsură ce ne apropiem de Paște și de sezonul estival, așa că le recomandăm clienților noștri să rezerve din timp și să profite de disponibilități și de prețurile reduse din timpul campaniei”, spune Rita Szilveszter, marketing manager Travelminit.ro.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Primul ministru Marcel Ciolacu  vine astăzi în Dâmbovița!

Vizita Premierului Marcel Ciolacu în Dâmbovița

Premierul Marcel Ciolacu a efectuat astăzi o vizită de lucru în județul Dâmbovița, însoțit de mai mulți miniștri ai...

Read More...

Olimpiada Națională Școlară de Șah de la Huși – Câștigătorii și Mulțumirile Organizatorilor

În perioada 10-12 mai a avut loc Olimpiada Națională Școlară de Șah la Huși, unde au concurat 46 de...

Read More...

Prima victorie la rugby din noul sezon

Echipa noastră de rugby a obținut prima victorie în noul sezon al Ligii de Rugby Kaufland împotriva echipei CS...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro