Performanțe impresionante ale karatekai vișinii la Cupa Scorpion: 12 medalii, dintre care 6 de aur, 4 de argint și 2 de bronz

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa de karate a Rapidului a obținut un rezultat remarcabil la Cupa Scorpion, adunând nu mai puțin de 12 medalii. Performanța sportivilor rapidiști a fost una impresionantă, cu 6 medalii de aur, 4 de argint și 2 de bronz.

Echipa antrenată de Mihaela Mihalache a avut în componența sa 4 juniori, 3 cadeți și 3 copii, toți aceștia demonstrând un nivel înalt de pregătire și determinare. Clasările obținute de aceștia în diferite categorii de greutate au confirmat calitatea și talentul sportivilor.

Ionuț Lapușcă a obținut locul I la categoria -76 kg în competiția de juniori, demonstrându-și superioritatea în fața adversarilor săi. Dennis Sîrbu a obținut și el locul I la categoria kata pentru cadeți, iar Mihai Doloman s-a clasat pe primul loc la categoria -70 kg WKF și la categoria cadeți.

Nu doar individual, ci și ca echipă, sportivii rapidiști au obținut rezultate notabile. Echipa formată din Lapușcă, Doloman, Stoica și Ștefan a câștigat locul I la categoria kumite pentru juniori, demonstrând o sincronizare și o coordonare de excepție.

Alte medalii obținute de echipa Rapidului au fost locul II pentru Ionuț Lapușcă la categoria -76 kg WKF pentru juniori, locul II pentru Andrei Ștefan la categoria -60 kg și juniori și locul II pentru Ștefan Stoica la categoria +76 kg pentru juniori. De asemenea, Eva Pușcașu și Maria Mănescu au obținut locurile III la categoriile -30 kg pentru copii, respectiv -45 kg C3 WKF.

Aceste rezultate de excepție obținute de sportivii rapidiști la Cupa Scorpion demonstrează calitatea și competența antrenorului Mihaela Mihalache, precum și nivelul înalt de pregătire al echipei. Performanțele obținute în această competiție reprezintă o sursă de mândrie pentru clubul Rapid și reconfirmă angajamentul acestuia de a promova și dezvolta sportul de performanță în România.

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

12 medalii pentru karateka vișinii la Cupa Scorpion! 6 medalii de aur, 4 de argint si 2 de bronz, acesta este palmaresul sportivilor rapidiști care au participat la Cupa Scorpion. Echipa antrenată de Mihaela Mihalache, a avut în componență 4 juniori, 3 cadeți si 3 copii. Iată evidența clasărilor: Loc I LAPUȘCĂ IONUȚ -76 KG ȘI JUNIORI… Loc I SÎRBU DENNIS KATA CADEȚI Loc I DOLOMAN MIHAI -70 KG WKF CADEȚI Loc I DOLOMAN MIHAI -70 KG SI CADEȚI Loc I ECHIPE KUMITE JUNIORI LĂPUȘCĂ, DOLOMAN, STOICA, ȘTEFAN Loc I MARIA MĂNESCU COPI – 45 KG Loc II LAPUȘCĂ IONUȚ -76 KG WKF JUNIORI Loc II ȘTEFAN ANDREI -60 KG ȘI JUNIORI Loc II STOICA ȘTEFAN +76 KG JUN Loc II STOICA ȘTEFAN +76 KG JUN Loc III PUȘCAȘU EVA -30 KG COPII Loc III MARIA MĂNESCU – 45 KG C3 WKF


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionii ITF J200 Târgu Jiu: rezultatele competiției de tenis

Campionii ITF J200 Târgu Jiu s-au desfășurat recent la Florin Mergea Tennis Academy, unde tinerii tenismeni au dat tot...

Read More...
Accident la intrarea în localitatea Izvoarele!

Accident rutier la ieșirea din Izvoarele spre Horia.

În urma unui accident rutier produs la ieșirea din localitatea Izvoarele către Horia, polițiștii tulceni au constatat că un...

Read More...

Performanta la Campionatul European de Culturism si Fitness 2024

Anul 2024 începe în forță pentru sportivul român de culturism și fitness, care a obținut locul 1 la campionatul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro