Partidul Umanist Social Liberal Timiş: Creştere şi Consolidare

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Bojin are planuri mari cu PUSL Timiş! Vrea un scor de 7%, la alegerile locale, după ce a triplat numărul de organizaţii şi de membri

Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) filiala Timiş se pregătește să-și aleagă echipa de conducere în următoarea lună. Momentan, organizația este condusă de o echipă interimară. Cu toate acestea, este de așteptat ca actualul președinte, Titu Bojin, să rămână în fruntea organizației, având în vedere rezultatele bune obținute până în prezent.

La finalul anului trecut, când a preluat funcția de președinte al filialei județene, Titu Bojin și-a propus să dezvolte organizația și să atragă cât mai mulți membri. Și acest obiectiv a fost atins, deoarece PUSL Timiș a înființat filiale în aproape toate localitățile din județ și a reușit să ajungă la peste 1.000 de membri.

“Filiala Timiș se dezvoltă așa cum ne-am propus încă de la început. Suntem în grafic și am depășit numărul de o mie de membri de partid. Mă bucură faptul că organizația de Timișoara se întărește prin venirea lui Ștefan Belanco. Sperăm să facem o figură frumoasă în Timișoara”, a declarat Titu Bojin.

În ceea ce privește obiectivele pentru alegerile locale din anul viitor, PUSL își propune să obțină un scor de 7% în județul Timiș, ceea ce ar însemna 2-3 consilieri județeni. Totodată, Titu Bojin este încrezător că partidul va obține între 7 și 8 primari în Timiș, precum și consilieri locali în jumătate dintre localități.

Cu aceste rezultate și obiective în vedere, este de așteptat ca Titu Bojin să primească sprijinul membrilor și să fie reconfirmat în funcția de președinte al PUSL Timiș. Echipa de conducere aleasă în următoarea lună va avea responsabilitatea de a coordona activitățile partidului și de a pregăti campania electorală pentru alegerile locale din 2024.

Sursa: www.sursadevest.ro

Peste mai puţin de o lună, membrii Partidul Umanist Social Liberal filiala Timiş îşi vor alege echipa de conducere, care momentan este una interimară.

Cel mai probabil, Titu Bojin va rămâne în fruntea organizaţiei, mai ales că a reuşit mai mult decât şi-a propus, la finele anului trecut, atunci când a devenit membru şi preşedinte a filialei judeţene,

A creat filiale în aproape toate localităţile din Timiş şi a reuşit să crească numărul de membri la peste 1.000.

Filiala Timiş se dezvoltă, aşa cum anunţat încă din prima zi. Ceea ce ne-am planificat noi, este realizat. Suntem în  grafic. Discutam, initial, de 80 de organizaţii, iar astăzi avem 82 de organizaţii din 99. Am depăşit numărul de o mie de membri de partid. Mă bucur să se întăreşte şi organizaţia de Timişoara, prin venirea lui Ştefan Belanco(…) Vom reuşi, sper eu, ca pe Timişoara să facem în sfârşit, o figură frumoasă”, a declarat Titul Bojin, preşedintele PUSL Timiş.

Mai exact, ţinta pentru alegerile locale de anul viitor în reprezintă un scor de 7%  la nivelul judeţului Timiş, ceea ce înseamnă 2-3 consilieri judeţeni.

De asemenea, Titu Bojin este convins că PUSL va avea 7-8 primari în Timiş şi consilieri locali în jumătate dintre localităţi.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

C7M3 crew

NASA selectează un nou echipaj pentru misiunea simulată spre Marte

NASA a selectat o nouă echipă de patru voluntari de cercetare pentru a participa la o misiune simulată către...

Read More...

O instanță din Rusia o condamnă pe jurnalista RFE/RL Alsu Kurmașeva la 6 ani și jumătate de închisoare

O instanță de judecată din Rusia a condamnat-o pe Alsu Kurmașeva, jurnalistă a RFE/RL și care deține dublă cetățenie...

Read More...
Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației din cadrul Universității Valahia – incomod-media.ro

Verificări ITM la societățile din industria metalurgică din Dâmbovița

Inspectorii ITM Dâmbovița au desfășurat controale la patru mari societăți comerciale din industria metalurgică din județ, descoperind un total...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro