“Ofertă specială: Cumpără două Lexus-uri RZ și primești un rinichi gratis!”

BY: stiridinromania.ro In Auto

Se pare că și în România, trendul mașinilor electrice continuă să ia amploare. Recent, a fost lansat pe piață noul SUV electric de la Lexus, cu numele destul de pompos de RZ. Dar să vedem, mai exact, ce ne oferă acest vehicul.

Primul lucru care ne sare în ochi este prețul: 73.600 de euro. Și asta nu este tot! În funcție de configurație, prețul poate ajunge până la 85.000 de euro. Deci, dacă vrei să îți cumperi un RZ, trebuie să ai un cont bancar cât mai plin.

Și ce primești pentru această sumă astronomica? Ei bine, un SUV electric cu o autonomie de 400 km, o viteză maximă de 180 km/h și un timp de încărcare de 6 ore. Dar asta nu e tot! Dacă alegeți cea mai scumpă configurație, veți beneficia și de un sistem audio de calitate superioară și de un sistem de navigație de ultimă generație. Wow, sună adevărat ca un vis!

Dar să fim serioși acum. Deși acest SUV electric poate fi o opțiune interesantă pentru unii, prețul său este absolut ridicol. Într-o țară în care salariul mediu este de aproximativ 3500 de lei, cine și-ar permite să își cumpere o mașină cu prețul unei case?

Cu acești bani, puteți călători în jurul lumii, puteți să vă cumpărați un apartament sau chiar să începeți o afacere. Dar nu, în loc să facem ceva util cu banii noștri, preferăm să ne aruncăm în brațele tehnologiei și să ne lăudăm cu un SUV electric scump.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unei mașini electrice, vă recomandăm să vă uitați la alte opțiuni mai accesibile. Pentru 73.600 de euro, puteți cumpăra un apartament în oraș și încă să vă mai rămână bani pentru o mașină second-hand de calitate. Dar, hei, nu suntem noi cei care decidem cum să cheltuiți banii. Așa că, dacă sunteți dispuși să plătiți prețul unui SUV electric pentru a fi la modă, atunci mergeți înainte!

Sursa si foto: Link sursa

Acest articol este un pamflet marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Artiștii de la Casa de Cultură „Dumitru Stanciu” din Găești s-au întors cu premii importante de la Zărnești – incomod-media.ro

Copiii și adolescenții din Găești obțin premii importante la Festivalul “Ecoul Pietrei Craiului” de la Zărnești

Copiii și adolescenții din Găești au obținut premii importante la Festivalul "Ecoul Pietrei Craiului" de la Zărnești, județul Brașov....

Read More...

Decesul fostului luptător și antrenor de greco-romane Constantin Alexandru, în vârstă de 83 de ani, reprezintă o pierdere semnificativă pentru sportul românesc

Constantin Alexandru, fost luptător și antrenor de greco-romane la CS Rapid, a încetat din viață la vârsta de 83...

Read More...
 17 octombrie 2023: Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80“

Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80” la Academia Română

Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80“ Academia Română are programată pentru data de 17 octombrie 2023 o sesiune aniversară...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro