“Ofertă specială: Cumpără două Lexus-uri RZ și primești un rinichi gratis!”

BY: stiridinromania.ro In Auto

Se pare că și în România, trendul mașinilor electrice continuă să ia amploare. Recent, a fost lansat pe piață noul SUV electric de la Lexus, cu numele destul de pompos de RZ. Dar să vedem, mai exact, ce ne oferă acest vehicul.

Primul lucru care ne sare în ochi este prețul: 73.600 de euro. Și asta nu este tot! În funcție de configurație, prețul poate ajunge până la 85.000 de euro. Deci, dacă vrei să îți cumperi un RZ, trebuie să ai un cont bancar cât mai plin.

Și ce primești pentru această sumă astronomica? Ei bine, un SUV electric cu o autonomie de 400 km, o viteză maximă de 180 km/h și un timp de încărcare de 6 ore. Dar asta nu e tot! Dacă alegeți cea mai scumpă configurație, veți beneficia și de un sistem audio de calitate superioară și de un sistem de navigație de ultimă generație. Wow, sună adevărat ca un vis!

Dar să fim serioși acum. Deși acest SUV electric poate fi o opțiune interesantă pentru unii, prețul său este absolut ridicol. Într-o țară în care salariul mediu este de aproximativ 3500 de lei, cine și-ar permite să își cumpere o mașină cu prețul unei case?

Cu acești bani, puteți călători în jurul lumii, puteți să vă cumpărați un apartament sau chiar să începeți o afacere. Dar nu, în loc să facem ceva util cu banii noștri, preferăm să ne aruncăm în brațele tehnologiei și să ne lăudăm cu un SUV electric scump.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unei mașini electrice, vă recomandăm să vă uitați la alte opțiuni mai accesibile. Pentru 73.600 de euro, puteți cumpăra un apartament în oraș și încă să vă mai rămână bani pentru o mașină second-hand de calitate. Dar, hei, nu suntem noi cei care decidem cum să cheltuiți banii. Așa că, dacă sunteți dispuși să plătiți prețul unui SUV electric pentru a fi la modă, atunci mergeți înainte!

Sursa si foto: Link sursa

Acest articol este un pamflet marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Un nou crez circulă la Moscova: „Nu ai copii? Ești extremist!”. Aritmetica Kremlinului: 1,8 copii/femeie

Confruntat cu o criză demografică din ce în ce mai adâncă, agravată de pierderile tot mai mari în război...

Read More...

Situații de urgență și intervenție în județele Mehedinți, Tulcea și Suceava

Situațiile critice continuă în diverse zone din țară, iar pompierii se află în prima linie a intervențiilor de urgență....

Read More...

Rusia încearcă să se folosească de tensiunile etnice din Balcanii de Vest, avertizează SUA

Moscova încearcă să profite de tensiunile etnice din Balcanii de Vest pentru a provoca „instabilitate și a împiedica integrarea...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro