Mobexpert inaugurează un nou magazin „Concept Store” în Baie Mare Value Centre

BY: stiridinromania.ro In Business, STIRILE ZILEI
mobexpertMobexpert va deschide joi, 29 septembrie, la Baia Mare, un nou magazin tip „Concept Store” cu mobilier și decorațiuni pentru casă. Reţeaua operată se extinde, astfel, la 28 de magazine și parteneri la nivelul României.

Mobexpert Baia Mare este al treilea magazin de tip „Concept Store” din seria celor 20 de magazine Mobexpert de mici dimensiuni ce sunt planificate pentru deschidere în următorii ani.

Proiectul Mobexpert Baia Mare a implicat o investiţie de aproximativ 600.000 euro, noul magazin având o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi. Mobexpert dorește să ofere produse de calitate la un preț corect, care să îmbunătățească viața clienților și să le transforme casele în acasă.

Deschidem în Baia Mare un nou magazin Mobexpert tip „Concept Store” și ne continuăm strategia de expansiune națională a rețelei Mobexpert prin magazine de mici dimensiuni. Ne dorim să fim mai aproape de clienții noștri și să le oferim atât produse de calitate cât și consultanță specializată în amenajarea locuințelor. In plus, clienții vor putea beneficia de servicii de calitate superioară și mai ales de livrare rapidă.a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Magazinul din Baia Mare poate prelua cu ușurință comenzile clientilor din zonă și le poate livra în scurt timp din depozitele centrale. Noul magazin va fi echipat cu ecrane digitale mari care vor facilita interacțiunea online; clienții se vor putea inspira, vor putea crea liste de cumpărături si, bineînțeles, vor avea posibilitatea de a plasa comenzi online sau în magazin. De asemenea, clienții vor beneficia de consultanță în amenajare precum si de servicii rapide de transport și montaj.

Magazinul din Baia Mare este integrat în zona nou extinsă din Baia Mare Value Centre, Bd. București, nr 53. Magazinul va fi deschis de luni până duminică, între orele 9:00 – 21:00 și este deservit de o echipă operaţională de 15 persoane.

concurs stiridinromania


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Vehiculul Dacia Jogger 🚘 cu numărul 100.000 a ieșit pe porțile fabricii din Mioveni! 🎉 Prezentat în premieră mondială…

Vehiculul Dacia Jogger 🚘 cu numărul 100.000 a ieșit pe porțile fabricii din Mioveni! 🎉 Prezentat în premieră mondială

Read More...

Cele mai importante evenimente din această săptămână: 𝗠𝗮𝗿𝘁̦𝗶, 𝟮𝟴 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 👉Echipa de handbal pleacă în Germa…

Cele mai importante evenimente din această săptămână: 𝗠𝗮𝗿𝘁̦𝗶, 𝟮𝟴 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 👉Echipa de handbal pleacă în Germania, pentru returul cu

Read More...

Ziua I a conferintei internationale despre „Eugenie si Biopolitica in Europa sec. XX” ne-a oferit prelegeri remarcabile…

Ziua I a conferintei internationale despre "Eugenie si Biopolitica in Europa sec. XX" ne-a oferit prelegeri remarcabile care ne-au

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro