Meciul dintre Dinamo și Corona Brașov a fost mutat duminică, la ora 18:00, în Divizia A1

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Meciul dintre Dinamo și Corona Brașov în cadrul campionatului de volei masculin Divizia A1 a fost mutat de la data inițială, sâmbătă, la duminică, de la ora 18:00. Decizia a fost luată deoarece în sala Dinamo mai erau programate două evenimente în ziua de sâmbătă, un meci de volei feminin și unul de baschet, iar riscul de suprapunere era mare.

Duelul dintre primele două clasate în campionatul de volei masculin este așteptat cu interes de către fanii sportului. C.S.M. Corona Brașov, o echipă nou-promovată, surprinde pe toată lumea ocupând locul 1 în clasament cu 25 de puncte. Echipa a reușit să câștige cu 3-0 toate meciurile disputate până acum cu echipe ce au aspirații la trofeu. Dinamo ocupă locul 2 în clasament cu 22 de puncte și este hotărâtă să obțină o victorie în acest meci pentru a se apropia de lider.

Un aspect interesant este faptul că copiii cu vârsta de până la 7 ani au acces gratuit la meci. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru cei mici de a se apropia de sport și de a se bucura de o experiență în sala Dinamo. Biletele pentru meci pot fi achiziționate online de pe platforma specifică.

Meciul va avea loc în sala Dinamo București, la data de 17 decembrie 2023, începând cu ora 18:00. Echipa Dinamo și C.S.M. Corona Brașov se vor confrunta într-un duel intens în care fiecare punct va conta. Fanii ambelor echipe sunt așteptați să susțină jucătorii și să creeze o atmosferă plină de energie.

În concluzie, meciul dintre Dinamo și Corona Brașov reprezintă un moment important în campionatul de volei masculin Divizia A1. Mutarea meciului de la sâmbătă la duminică a fost necesară pentru a evita suprapunerea cu alte evenimente sportive. Ambele echipe sunt hotărâte să obțină victoria și vor da totul pe teren pentru a-și atinge obiectivele. Fanii sunt așteptați să fie alături de echipe și să creeze o atmosferă electrică în sala Dinamo București.

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

VOLEI MASCULIN. Meciul dintre Dinamo și Corona Brașov a fost mutat duminică, la ora 18:00 Programat inițial sâmbătă, meciul care va opune primele două clasate în Divizia A1 se va disputa duminică, 17 decembrie, de la ora 18:00. Motivul decalării: sâmbătă mai erau două evenimente în Sala Dinamo (volei feminin și baschet), iar riscul de a se suprapune era mare. Așadar, vă așteptăm duminică la duelul cu C.S.M. Corona Brașov, o nou-promovată surprinzătoare (locul 1 în Divizia A1 …/ 25 puncte), care a reușit să câștige cu 3-0 toate disputele avute cu echipe ce au aspirații la trofeu. Dinamo are 22 de puncte și ocupă locul 2. Copiii de până la 7 ani au accesul GRATUIT! Biletele se pot achiziționa de pe: https://shorturl.at/blmq0 Sala Dinamo București 17.12.2023 C.S.M. Corona Brașov 18:00 #dinamo #dinamovolei #game


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Explorând evoluția prin tehnici de biologie moleculară

Evoluția este un proces fascinant care a modelat lumea în care trăim astăzi și care continuă să ne surprindă...

Read More...
A trântit la pământ, cu portiera mașinii, un motociclist aflat în trafic! – incomod-media.ro

Investiții majore în infrastructura orașului Răcari

Primarul Marius Caravețeanu din Răcari este la lucru, iar nu pentru că se apropie campania electorală. Administrația locală și...

Read More...

Mănăstirea Căldărușani – un important lăcaș de cult din secolul al XVIII-lea, situat în comuna Căldărușani.

Mănăstirea Căldărușani este un loc sacru și plin de istorie, situat în comuna Căldărușani, la doar câțiva kilometri de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro