Meciul de pe stadionul “Eugen Popescu” din Târgoviște

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Chindia – Metaloglobus 0-0. Meci palid, așa ca un cal ieșit din iarnă… – incomod-media.ro

Pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște a avut loc astăzi primul meci al echipei Chindia sub președinția lui Gabriel Boriga. Cu toate că partida a avut loc într-o zi specială, de Dragobete, suporterii prezenți nu au avut parte de o victorie acasă. Echipa nu a reușit să impresioneze pe teren și să ofere un spectacol memorabil, iar rezultatul final nu a fost unul favorabil.

Meciul s-a desfășurat într-un ritm lent, fără o tehnică deosebită sau pase precise. Jucătorii de la Chindia au părut palizi și anemici, iar lipsa de coeziune și determinare a fost evidentă pe tot parcursul meciului. Cu multe faulturi și cartonașe galbene, partida s-a desfășurat mai degrabă ca un mini-măcel decât ca un meci de fotbal atractiv.

Suporterii prezenți la stadion au simțit rapid că se joacă aiurea și au reacționat cu nervi și înjurături la adresa echipei lor. Jucătorii de la Metaloglobus, deși nu au excelat, au reușit să-și apere cu succes poarta și să blocheze tentativele de atac ale echipei Chindia.

Conferința de presă de după meci a fost marcată de o atitudine ostilă din partea antrenorului Diego Longo. Acesta a evitat întrebările jurnaliștilor și a făcut reproșuri către media și alte “factori de presiune”, în loc să-și asume responsabilitatea pentru rezultatul echipei. Un comportament care ar putea fi revizuit în viitor, având în vedere importanța respectării deontologiei în relația cu presa.

Speranțele sunt acum puse în noul președinte al Clubului, Gabriel Boriga, care este așteptat să aducă schimbări și îmbunătățiri în performanțele echipei. Toți fanii și suporterii speră că viitorul va aduce rezultate mai bune și că echipa va reuși să revină pe drumul victoriilor.

Sursa: incomod-media.ro

Meci astăzi pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște. Prima partidă disputată de Chindia sub președenția lui Gabriel Boriga. Chiar de Dragobete. Nu a fost să fie o victorie pentru acasă. Chiar dacă tribunele au fost curios de încărcate cu suporteri, asta fiindcă echipa nu prea a excelat, nici astăzi nu s-a obținut o victorie. Nici măcar un meci bun. Ceva să provoace emoții, aplauze, speranțe.

Dispută slabă spre banală. Fără tehnică, pase adevărate, nici un dram de spectacol. Jucătorii de la Chindia, palizi, anemici, parcă ușor debusolați. Emoționați? Presați? Încercau, dar nu le ieșea. Poate pe viitor…

S-a jucat ceva asemănător ca pe maidan. Fără anvergură, forță și calcul. Multe fault-uri. Timp berechet petrecut cu jucatorii pe jos. Cartonașe galbene cu nemiluita. Parcă nu asistai la o partidă de fotbal cu atracție, ci la un mini-măcel. Au există pentru jucătorii Chindiei și câteva faze la poartă. Șuturile în schimb au fost disperate, fără forță, fără țintă. Așa, să fie, în orb.

Suporterii au simțit rapid că se joacă aiurea, instabil, fără o abordare tehnică. De aici, rumoare, nervi și înjurături șuierate printre dinți.

Nici jucătorii de la Metaloglobus nu au performat, dar au apărat cu strășnicie careul lor. Au fost puține ocaziile când fotbaliștii de la Chindia s-au apropiat de poarta bucureștenilor. Despre atacuri, au fost un pic mai precise. Ușor periculoase, dar nu ieșite din comun. Bucureșteni au tras și de timp. Le-a fost convenabil.

Una peste alta, meciul parcă a fost unul experimental, așa, un amical fără valoare.

Apropo de conferința de presă de după meci. Nu mi-a plăcut altitudinea antrenorului de la Chindia, Diego Longo. Ostilă, ironică, respingătoare la adresa reprezentanților media, de parcă jurnaliștii au fost de vină că s-a jucat așa cum s-a jucat. A cam ocolit întrebările, iar răspunsurile, unde existau, erau hazlii, de fapt, reproșuri către media și alți factori de presiune nenominalizați de antrenorul italian. Poate că ar trebui un pic revizuit acest comportament. Oricât ai fi de nemulțumit, de nervos, deontologia trebuie respectată…

Toți trăim cu speranța că Gabriel Boriga, noul președinte al Clubului, va îndrepta lucrurile. În toate cele și, mai ales, în joc și rezultate. De aici pleacă, probabil, tot veninul…

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Realizările sale sunt fără precedent în istoria modernă

Mai sus, puteți urmări înregistrarea primului discurs al vicepreședintelui Kamala Harris după anunțul de retragere a președintelui Joe Biden...

Read More...
C7M3 crew

NASA selectează un nou echipaj pentru misiunea simulată spre Marte

NASA a selectat o nouă echipă de patru voluntari de cercetare pentru a participa la o misiune simulată către...

Read More...

O instanță din Rusia o condamnă pe jurnalista RFE/RL Alsu Kurmașeva la 6 ani și jumătate de închisoare

O instanță de judecată din Rusia a condamnat-o pe Alsu Kurmașeva, jurnalistă a RFE/RL și care deține dublă cetățenie...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro