Lansare sesiune cereri de proiecte – Măsura M7/3A

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Aprl de selecție M5/6A – varianta simplificată – incomod-media.ro

Asociația Grupul de Acțiune Locală Dealurile Sultanului anunță lansarea unei noi sesiuni de cereri de proiecte pentru măsura M7/3A – ”Sprijin pentru înființarea și dezvoltarea de structuri asociative”. Această inițiativă are ca scop sprijinirea fermierilor și a grupurilor de producători din sectorul agricol.

Termenul limită de depunere a proiectelor este 9 octombrie 2023, iar depunerea se va face la sediul Grupului de Acțiune Locală Dealurile Sultanului din comuna Vișinești, în intervalul orar 09:00 – 16:00, de luni până vineri. Beneficiarii eligibili pentru această măsură sunt parteneriatele constituite, în baza unui acord de cooperare, din cel puțin un partener din categoriile de fermieri, microîntreprinderi și întreprinderi mici, organizații neguvernamentale, consilii locale, unități școlare, sanitare, de agrement și de alimentație publică.

Pentru această sesiune de cerere de proiecte, fondul disponibil este de 53.223,29 euro, iar suma maximă nerambursabilă ce poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect este tot de 53.223,29 euro. Proiectele trebuie finalizate până la data de 31 decembrie 2025, inclusiv efectuarea ultimei plăți.

Pentru informații detaliate, solicitanții pot contacta Grupul de Acțiune Locală Dealurile Sultanului de luni până vineri, între orele 08:30-16:30, la sediul din comuna Vișinești, județul Dâmbovița, sau prin telefon la numerele 0245.662.654/0787.508.655 sau prin e-mail la adresa office@gal-dealurilesultanului.ro. De asemenea, informații suplimentare pot fi găsite pe pagina de internet a GAL Dealurile Sultanului, www.gal-dealurilesultanului.ro.

La sediul GAL Dealurile Sultanului este disponibilă și o versiune tipărită a informațiilor detaliate despre măsura M7/3A.

Această inițiativă oferă oportunități importante pentru dezvoltarea sectorului agricol din zona Dealurile Sultanului. Prin sprijinirea înființării și dezvoltării de structuri asociative, se urmărește consolidarea colaborării între fermieri și grupuri de producători, în vederea creșterii competitivității și a sustenabilității acestora. Fondurile disponibile vor contribui la implementarea proiectelor care vizează îmbunătățirea infrastructurii, modernizarea echipamentelor și promovarea produselor agricole din regiune.

Această sesiune de cereri de proiecte reprezintă o oportunitate pentru toți cei interesați să își dezvolte afacerile în domeniul agricol în zona Dealurile Sultanului. Prin accesarea fondurilor disponibile, fermierii și grupurile de producători pot beneficia de suport financiar pentru inițiativele lor, contribuind astfel la dezvoltarea economică și socială a comunității locale.

Sursa: incomod-media.ro

Numărul de referință al sesiunii cererii de proiecte: M7/3A – 1/23 – 29.09.2023
Data publicării: 29.09.2023

Asociația Grupul de Acțiune Locală Dealurile Sultanului anunță lansarea unei noi sesiuni de cereri de proiecte pentru Măsura M7/3A – ”Sprijin pentru înființarea și dezvoltarea de structuri asociative”.

I. Data lansării apelului de selecție: 29.09.2023
II. Data limită de depunere a proiectelor: 09.10.2023
III. Locul și intervalul orar în care se pot depune proiectele: Depunerea proiectelor se va face la sediul Grupului de Acțiune Locală Dealurile Sultanului din comuna Vișinești, sat Vișinești, nr. 77, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 16:00.
IV. Beneficiari eligibili:
Solicitanţii eligibili pentru sprijin sunt PARTENERIATELE constituite, în baza unui ACORD DE COOPERARE, din cel puțin un partener din categoriile de mai jos și cel puțin un fermier sau un grup de producători/o cooperativă care își desfășoară activitatea în sectorul agricol.

  • Fermieri;
  • Microîntreprinderi și întreprinderi mici;
  • Organizații neguvernamentale;
  • Consiliile locale (prin intermediul UAT);
  • Unități școlare, sanitare, de agreement și de alimentație publică.

V. Fondul disponibil – alocat pentru această sesiune:

– Fondul disponibil pentru această sesiune de cerere de proiecte este de 53.223,29 euro
– Suma maximă nerambursabilă ce poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect este 53.223,29 euro
Termenul de finalizare a proiectelor (inclusiv efectuarea ultimei plăți) – 31.12.2025
VI. Datele de contact ale GAL unde solicitanții pot obține informații detaliate:
Pentru o obține informații detaliate ne puteți contacta de luni până vineri, de la 08:30-16:30, la sediul GAL Dealurile Sultanului din Comuna Vișinești, nr. 77, județul Dâmbovița sau prin telefon la 0245.662.654/0787.508.655 sau prin e-mail la office@gal-dealurilesultanului.ro
VII. Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului elaborate de GAL Dealurile Sultanului și pot fi descărcate de pe pagina de internet a GAL Dealurile Sultanului www.gal-dealurilesultanului.ro
VIII. La sediul GAL Dealurile Sultanului este disponibilă versiunea pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferente măsurii M7/3A.


Vizualizări: 101



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Vizita șefului DSU la Suceava: Mulțumiri și urări de “La mulți ani” salvatorilor suceveni

Aflat în vizită la Suceava, dr. Raed Arafat, șeful DSU, a participat la evenimentul prilejuit de împlinirea a 100...

Read More...
Graphic shows a possible future General Electric jet engine with exposed fan blades in front of a cut-away-interior view of its core mechanisms -- all part of NASA's HyTEC research project.

NASA si industria incep proiectarea unui nou concept de motor pentru avioanele viitoare – inovatie pentru generatia viitoare

NASA și industria vor începe în curând proiectarea unui nou concept de motor cu reacție pentru viitoarea generație de...

Read More...

Karateka Patricia Nastas câștigă medalia de bronz la Karate 1-Youth League

Karateka româncă Patricia Nastas a reușit să obțină medalia de bronz la competiția Karate 1-Youth League desfășurată în orașul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro