Investiție de 3 milioane de euro în infrastructura rutieră a comunei Hoceni

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Satul Oțeleni din comuna Hoceni a fost asfaltat în totalitate- FOTO

În comuna Hoceni a fost finalizată o nouă investiție în infrastructura rutieră, cu ajutorul Programului “Anghel Saligny”. Constructorul responsabil de lucrări este Viacons Rutier Huși, iar acestea au constat în asfaltarea a aproximativ 8 km de drum local în localitatea Oțeleni. Investiția a fost în valoare de aproximativ 3 milioane de euro și a durat 10 luni până la finalizare.

Acest proiect reprezintă primul semnat prin Programul “Anghel Saligny” la nivel de județ și a fost primit cu entuziasm de către locuitorii comunei Hoceni. Vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, Ciprian-Ionuț Trifan, a apreciat calitatea lucrărilor, menționând că este o bucurie deosebită să vezi un fiu al satului implicat în dezvoltarea localității sale.

De asemenea, primarul Vasile Țabără a adăugat că această investiție face parte dintr-un ansamblu de proiecte care au adus o serie de îmbunătățiri comunei. Pe lângă drumurile asfaltate, au fost construite terenuri de sport, alimentare cu apă, o stație de autobuz, iar școala a fost modernizată. Primarul a subliniat că aceste realizări s-au putut realiza datorită colaborării strânse cu Viacons Rutier și cu managerul general, domnul Ioan Ciomaga.

Astfel, investiția în infrastructura rutieră din comuna Hoceni nu doar că a adus îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește mobilitatea și accesibilitatea, dar și-a adus contribuția la dezvoltarea comunității locale, oferind locuitorilor mai multe facilități și servicii. Acest proiect reprezintă un exemplu de succes al colaborării dintre autorități și companii private în vederea dezvoltării locale.

Sursa si Foto: stiriest.ro

Încă o investiție în infrastructura rutieră a fost finalizată în comuna Hoceni. Constructorul, Viacons Rutier Huși, a finalizat lucrările de asfaltare a aproximativ 8 km de drum local în localitatea Oțeleni.
Investiția de aproximativ 3 milioane de euro a fost finanțată prin Programul „Anghel Saligny”.
„Este primul proiect semnat prin Programul „Anghel Saligny” la nivel de județ, iar constructorul a finalizat în 10 luni această investiție, lucrările fiind de excepție. Iată că un fiu al satului vine să asfalteze la el în localitate. Nu cred că este bucurie mai mare ca un fiu al satului să vină și să asfalteze la el, acasă. Îi mulțumesc domnului Ioan Ciomaga pentru calitatea lucrării”, a spus Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui.

”Mulțumesc, în mod special, constructorului, SC Viacons Rutier, reprezentată prin managerul general, dl. Ioan Ciomaga, care a realizat în satul lui natal o lucrare ca la carte. Împreună, putem face lucruri importante, pentru comună. Cifrele spun totul. În 10 luni, am realizat 7,2 km de drumuri asfaltate, tot atâția kilometri de șanțuri, podețe, intrări în gospodării. Este o lucrare frumoasă, de care mă bucur foarte mult, alături de dvs, locuitorii satului Oțeleni. Avem teren de sport, alimentare cu apă, stație de autobuz, am modernizat școala, constat că gospodăriile s-au modernizat și pot spune că în Oțeleni se trăiește la fel ca la oraș. Pot spune că totul a fost posibil datorită colaborării cu Viacons Rutier, cu domnul Ioan Ciomaga, un om cu care mă mândresc că sunt prieten. Promisiunile mele electorale, în acest moment, au fost îndeplinite în totalitate pentru Oțeleni”, a spus primarul Vasile Țabără.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Bugetare participativă la nivelul județului Tulcea!

Consiliul Județean Tulcea implementează bugetarea participativă

Consiliul Județean Tulcea va implementa în 2024 mecanismul de bugetare participativă, oferind cetățenilor posibilitatea de a propune și vota...

Read More...
Aerial view of a building with a large rooftop garden featuring a mix of green and purple vegetation. The garden is designed in a curving, artistic pattern. In the background, other buildings and lush greenery are visible.

Oaza ecologica de pe acoperisul cladirii 12

NASA își demonstrează angajamentul față de protejarea mediului înconjurător printr-o grădină de pe acoperișul clădirii 12 de la Johnson...

Read More...

Un soldat ucrainean care voia să intre în R. Moldova a fost ucis după o altercație

Patru soldați au fost reținuți duminică în regiunea ucraineană Odesa „când au încercat să treacă granița”. Când au fost descoperiți,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro