Întoarcerea României în elita olimpică după 12 ani!

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

România revine în elita olimpică după 12 ani de absență! Echipa de gimnastică artistică a reușit să se califice la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, după o performanță remarcabilă la campionatele mondiale de la Antwerp. Aceasta este cea mai tânără echipă participantă la competiție, iar rezultatul obținut este un motiv de mândrie pentru sportul românesc.

Sportivii și antrenorii au demonstrat o determinare și o pasiune exemplară în pregătirea și recuperarea lor, chiar și în condiții sub nivelul celor ale adversarilor din elita mondială. Efortul lor colectiv trebuie susținut și apreciat, iar acum este momentul ca întreaga țară să se unească în sprijinul gimnaștilor noștri în călătoria lor către Jocurile Olimpice.

Pentru a contribui la succesul sportivilor români, companiile pot folosi mecanismul de 20%, prin care pot dona o sumă care este deductibilă fiscal. Aceasta este o oportunitate pentru companii de a se implica în susținerea sportului și de a contribui la dezvoltarea gimnasticii artistice în România.

Este important să ne implicăm și să susținem această echipă de gimnastică artistică, care reprezintă cu mândrie țara noastră la competițiile internaționale. Performanțele lor remarcabile ar trebui să fie o sursă de inspirație pentru tinerii sportivi și să arate că munca, determinarea și pasiunea pot duce la rezultate extraordinare.

În concluzie, calificarea echipei de gimnastică artistică la Jocurile Olimpice de la Paris în 2024 este un moment de bucurie și mândrie pentru România. Sportivii și antrenorii lor au demonstrat că sunt demni de elita mondială și merită întregul nostru sprijin în călătoria lor către succesul olimpic.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

După 12 ani, România revine în elita olimpică!

Cea mai tânără echipă participantă la campionatele mondiale de gimnastică artistică de la Antwerp a reușit performanța remarcabilă a calificării la Jocurile Olimpice Paris 2024 ! Alături de fete și de Andrei Muntean, vor continua drumul pentru calificarea olimpică individuală și alți componenți ai echipei de gimnastică artistică masculină !

Sportivii și antrenorii lor au dat dovadă de determinare, pasiune și dorință de autodepășire exemplare, în condiții de pregătire și de recuperare sub nivelul celor al adversarilor lor aflați în elita mondială.

Este un efort colectiv și este timpul ca noi toți să ne unim și să îi susținem pe gimnaștii noștri în călătoria lor către Jocurile Olimpice, Paris, 2024 !

Prin mecanismul de 20%, companiile pot contribui la succesul sportivilor români, iar întreaga suma e deductibila fiscal.

Aflați mai multe pe https://donatii.frgimnastica.com/20-ro.html
Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Spectacolul fenomen al anului – MEŞTERUL MANOLE – OPERĂ ROCK ÎN CONCERT ajunge la SIBIU, CLUJ-NAPOCA şi ARAD în aprilie

Spectacolul fenomen  MEŞTERUL MANOLE – OPERĂ ROCK în concert porneşte în turneu naţional în luna aprilie. Producţia Teatrului Naţional...

Read More...

Start la o nouă ediție Dințișorii Veseli. dm drogerie markt și Colgate aduc din nou zâmbete în grădinițe

Într-o lume în care zâmbetele deschid uși, dm drogerie markt își invită din nou prietenii mici și mari într-o...

Read More...
ruxi dumitrescu

Drum lin spre stele, Ruxi Dumitrescu!

"Drum lin spre stele, Ruxi Dumitrescu!" Așa isi incepe astazi postarea Federația Română de Volei, care ne-a anunțat ca...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro