Intervenții pentru deszăpezire și ridicarea arborilor căzuți – Continuă acțiunile în oraș pentru eliberarea căilor de acces

BY: stiridinromania.ro In Galați

Intervențiile pentru deszăpezire și ridicarea arborilor căzuți continuă în oraș, inclusiv în cartiere. Autoritățile au acționat toată noaptea pentru a elibera căile de acces și pentru a asigura siguranța cetățenilor. Printre zonele vizate se numără stațiile mijloacelor de transport, trecerile de pietoni și interioarele cartierelor.

Situația este una dificilă, având în vedere că vântul puternic a doborât copaci viguroși și încă verzi. S-au primit peste 100 de sesizări privind arbori sau crengi căzute, iar intervențiile pentru ridicarea acestora sunt în plină desfășurare.

Este important de menționat că aceste acțiuni de intervenție necesită timp și resurse considerabile. Echipajele de intervenție lucrează în condiții dificile, întrucât trebuie să facă față atât zăpezii abundente, cât și crengilor și arborilor căzuți. Cu toate acestea, eforturile lor sunt remarcabile și merită apreciate.

Eliberarea căilor de acces este esențială pentru a asigura mobilitatea cetățenilor și pentru a facilita intervențiile de urgență, dacă este cazul. De asemenea, îndepărtarea arborilor căzuți este o măsură de siguranță necesară, pentru a preveni eventuale accidente sau blocaje în trafic.

Pe lângă eforturile autorităților, este important ca și cetățenii să-și aducă contribuția. Aceștia trebuie să evite zonele afectate și să fie precauți în deplasările pe drumurile publice. De asemenea, este recomandat să raporteze orice situație de urgență sau pericol la numărul de telefon dedicat.

În concluzie, intervențiile pentru deszăpezire și ridicarea arborilor căzuți sunt în plină desfășurare în oraș. Autoritățile acționează pentru a elibera căile de acces și pentru a asigura siguranța cetățenilor. Eforturile lor sunt susținute de cetățeni, care trebuie să fie precauți și să raporteze orice situație de urgență.

Redam in continuare comunicatul original.

Continuăm intervențiile pentru deszăpezire și ridicarea arborilor căzuțiContinuăm intervențiile pentru deszăpezire și ridicarea arborilor căzuți S-a acționat toată noaptea în oraș, inclusiv în cartiere, pentru eliberarea căilor de a…cces. Sunt vizate în continuare stațiile mijloacelor de transport, zonele trecerilor de pietoni și interioarele cartierelor. Din păcate, copaci viguroși, încă verzi, au fost doborâți de vântul puternic. S-au primit peste 100 de sesizări privind arbori sau crengi care au căzut, iar intervențiile pentru ridicarea acestora continuă.

Sursa: Primaria Municipiului Galați

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Primaria Municipiului Galați
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro