Gimnaștii români calificați la Jocurile Olimpice de la Paris au nevoie de sprijin pentru pregătirea fără sincope

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Gimnaștii români calificați la Jocurile Olimpice de la Paris, de anul viitor, se confruntă cu dificultăți în pregătirea lor pentru competiție. Pentru a putea continua antrenamentele fără sincope și pentru a avea șanse reale de succes, acești sportivi au nevoie de sprijin financiar.

Oportunitatea de a contribui la susținerea acestor gimnaști este oferită de mecanismul de 20%, prin care firmele pot direcționa o parte din impozit către Federația Română de Gimnastică. Această sumă este ulterior deductibilă fiscal, ceea ce reprezintă un avantaj pentru companii.

Prin implicarea firmelor în susținerea sportivilor români, aceștia au șansa de a avea condițiile necesare pentru a se pregăti la nivel înalt și a obține rezultate remarcabile în competițiile internaționale.

Este important de menționat că gimnastica românească a avut numeroase performanțe de-a lungul timpului, aducându-ne bucurie și mândrie națională. Acești sportivi talentați și dedicați merită tot sprijinul și recunoașterea noastră.

În acest sens, redacția StirileProTV merită un sincer mulțumesc pentru promovarea gimnasticii și pentru implicarea în susținerea acestor sportivi. De asemenea, dorim să mulțumim Adriana Iovi-Stere pentru efortul și implicarea deosebită în sprijinirea gimnasticii românești.

Pentru a afla mai multe informații despre cum puteți contribui la susținerea gimnaștilor români și despre mecanismul de 20%, accesați https://donatii.frgimnastica.com/20-ro.html. Prin sprijinul vostru, vom contribui la succesul acestor sportivi și la promovarea gimnasticii românești în continuare.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Gimnaștii români calificați la Jocurile Olimpice de la Paris, de anul viitor, au nevoie de sprijin pentru continuarea fără sincope a pregătirii. Firmele îi pot ajuta direcționând 20% din impozit către Federația de Română de Gimnastică. Prin mecanismul de 20%, companiile pot contribui la succesul sportivilor români, iar întreaga sumă este deductibilă fiscal. Aflați mai multe pe https://donatii.frgimnastica.com/20-ro.html Mulțumim redacției StirileProTV pentru promovarea gimnasticii! Mulțumim Adriana Iovi-Stere pentru implicare!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Aerial view of a building with a large rooftop garden featuring a mix of green and purple vegetation. The garden is designed in a curving, artistic pattern. In the background, other buildings and lush greenery are visible.

Oaza ecologica de pe acoperisul cladirii 12

NASA își demonstrează angajamentul față de protejarea mediului înconjurător printr-o grădină de pe acoperișul clădirii 12 de la Johnson...

Read More...

Un soldat ucrainean care voia să intre în R. Moldova a fost ucis după o altercație

Patru soldați au fost reținuți duminică în regiunea ucraineană Odesa „când au încercat să treacă granița”. Când au fost descoperiți,...

Read More...

Patru președinți americani uciși în atentate, alții vizați

Mai jos este o privire de ansamblu asupra asasinatelor, începând de la întemeierea Statelor Unite ale Americii (SUA) în...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro