“General Motors: Când airbag-urile sunt mai periculoase decât accidentele!”

BY: stiridinromania.ro In Auto

General Motors recheamă aproape un milion de SUV-uri în Statele Unite din cauza unei probleme la airbag-uri. Eh, ce mai contează că airbag-urile nu s-au deschis la timp, important e că GM a făcut un pas spre siguranța clienților săi. Pe bune acum, cine are nevoie de airbag-uri în mașină? Mai bine să punem un pernă mare și pufoasă pe scaunul șoferului, poate așa se evită și vreo accidentare.

Dar să revenim la subiectul nostru. GM recheamă aproape un milion de SUV-uri, dar cine are suficient timp să numere atâtea mașini? Hai să facem un exercițiu de imaginație. În loc să numărăm mașinile, să le imaginăm. Imaginați-vă un milion de mașini într-un loc. Este ca și cum ai avea un oraș întreg de SUV-uri. Dar asta nu e tot. Imaginați-vă că fiecare mașină are un airbag defect. Ei bine, acum avem un oraș întreg de SUV-uri fără airbag-uri. Dar cu perne pufoase!

Și acum să fim serioși. GM recheamă aproape un milion de mașini din cauza unei probleme la airbag-uri. Chiar trebuie să ne preocupăm de astfel de probleme? Nu ar fi mai bine să ne bucurăm de frumusețea mașinilor și să nu ne mai gândim la astfel de detalii tehnice? Dar nu, trebuie să fim atenți la fiecare detaliu. Nu de alta, dar airbag-urile sunt importante. Mai ales dacă ești un șofer aventuros care își pierde controlul mașinii în fiecare săptămână.

În concluzie, GM recheamă aproape un milion de SUV-uri din cauza unei probleme la airbag-uri. Dar hai să fim sinceri, cine are nevoie de airbag-uri? Mai bine să punem perne pufoase în mașină și să ne bucurăm de viață. Și dacă totuși vreți să cumpărați un SUV de la GM, verificați bine airbag-urile. Sau mai bine, cumpărați o bicicletă. E mult mai sănătos și nu trebuie să vă faceți griji de airbag-uri.

Sursa si foto: Link sursa

Acest articol este un pamflet marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Spectacolul fenomen al anului – MEŞTERUL MANOLE – OPERĂ ROCK ÎN CONCERT ajunge la SIBIU, CLUJ-NAPOCA şi ARAD în aprilie

Spectacolul fenomen  MEŞTERUL MANOLE – OPERĂ ROCK în concert porneşte în turneu naţional în luna aprilie. Producţia Teatrului Naţional...

Read More...

Start la o nouă ediție Dințișorii Veseli. dm drogerie markt și Colgate aduc din nou zâmbete în grădinițe

Într-o lume în care zâmbetele deschid uși, dm drogerie markt își invită din nou prietenii mici și mari într-o...

Read More...
ruxi dumitrescu

Drum lin spre stele, Ruxi Dumitrescu!

"Drum lin spre stele, Ruxi Dumitrescu!" Așa isi incepe astazi postarea Federația Română de Volei, care ne-a anunțat ca...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro