“Băieții noștri impresionează în debutul sezonului Diviziei A1 de volei masculin”

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Dinamo a obținut o victorie categorică în fața echipei U Explorări Baia Mare, într-un meci de volei care s-a încheiat cu scorul de 3-0, în seturi (25-21, 25-14, 25-19). Antrenorul Stelian Moculescu a folosit următoarea formulă de start: Bartha, Ghionea în posturile de centri, Cuk și Bălean pe posturile de extreme, Matei pe poziția opusă, Butler în rolul de coordonator și Arroyo în postura de libero.

Toți jucătorii echipei Dinamo au primit minute în acest meci, demonstrând adâncimea și valoarea lotului. Cel mai bun marcator al echipei a fost C. Matei, cu 15 puncte, dintre care 12 au fost realizate prin atacuri eficiente, cu o rată de 67%. Acesta a reușit și 3 puncte prin serviciu. Bălean a contribuit și el semnificativ la victoria echipei, cu 12 puncte, dintre care 10 au fost realizate prin atacuri eficiente, cu o rată de 62%, și 2 puncte prin serviciu. Cuk a încheiat meciul cu 9 puncte, iar Bartha a adăugat 8 puncte în contul echipei sale. Sergio Felix a adunat 5 puncte, Ghionea 4 puncte, Verissimo, Butler și Yamamoto au reușit câte 1 punct fiecare.

Dinamo a dominat clar acest meci, demonstrând o joc solid și o eficiență ridicată în atac. Echipa a reușit să controleze jocul în toate cele trei seturi și să obțină o victorie importantă. Performanța echipei este cu atât mai notabilă având în vedere faptul că toți jucătorii au contribuit la victorie și au avut o implicare activă în desfășurarea meciului.

Această victorie consolidată îi aduce echipei Dinamo un moral în creștere și o poziție favorabilă în clasamentul competiției. Este o demonstrație a valorii și potențialului echipei, care speră să continue pe această traiectorie ascendentă și să obțină și alte rezultate pozitive în viitoarele partide.

În concluzie, victoria echipei Dinamo în fața U Explorări Baia Mare a fost una clară și meritată. Echipa a demonstrat o joc solid și o eficiență ridicată în atac, iar toți jucătorii și-au adus aportul la acest succes. Este un rezultat care îi motivează pe jucători și care consolidează poziția echipei în competiție.

Sursa: CS Dinamo Bucuresti.

DINAMO – U Explorări Baia Mare 3-0 (25-21, 25-14, 25-19) Stelian Moculescu a început în formula: Bartha, Ghionea (centri), Cuk și Bălean (extreme), Matei (opus), Butler (coordonator) – Arroyo (libero). Toți jucătorii au primit însă minute în acest meci, dominat de dinamoviști. C. Matei 15p (12 atac – 67% eficacitate; 3 cu serviciul), Bălean 12 p (10 atac – 62%, 2 cu serviciul), Cuk 9p (60%), Bartha 8p, Sergio Felix 5p, Ghionea 4p, Verissimo 1p, Butler 1p, Yamamoto 1p au punctat pentru Dinamo. #Dinamo #volleyball





Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa


Sursa si foto: CS Dinamo Bucuresti

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rapidistii castiga medaliile de bronz in Giulesti

Echipa de volei masculin Rapid a reușit să obțină medaliile de bronz în cadrul competiției, după o serie de...

Read More...
The Marshall Star for May 1, 2024

Evolutia centrului de la NASA Marshall Space Flight

NASA’s Marshall Space Flight Center se pregătește pentru următorul pas important în evoluția campusului său principal. Prin intermediul unei...

Read More...
Părintele Zaharia despre Joia celor 12 Denii sau Joia Neagră. Două alimente sunt total interzise

Obiceiuri și tradiții în Joia Mare

În Joia Mare, cunoscută și ca Joia celor 12 Denii sau Joia Neagră, creștinii prăznuiesc patru aspecte importante din...

Read More...

3 commentsOn “Băieții noștri impresionează în debutul sezonului Diviziei A1 de volei masculin”

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro