Echipa feminină de gimnastică a României va concura în prima subdiviziune la Jocurile Olimpice din Paris

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa feminină de gimnastică a României va concura în prima subdiviziune în concursul de calificare de la Jocurile Olimpice de la Paris. Acest lucru a fost decis în urma tragerii la sorți, unde fetele noastre au fost repartizate alături de reprezentantele Marii Britanii și sportive din două grupe mixte. Este important de menționat că echipa noastră va începe concursul la bârnă, un aparat care necesită precizie și concentrare sporită.

În total vor fi 5 subdiviziuni la acest concurs de calificare, fiecare echipă fiind repartizată în funcție de rezultatele tragerii la sorți. Printre echipele pe care le vom întâlni pe parcursul competiției se numără China, SUA, Italia, Japonia, Olanda, Canada, Franța, Korea, Brazilia și Australia. Este o provocare mare pentru echipa noastră, care va trebui să-și demonstreze talentul și pregătirea fizică în fața unor adversari puternici.

De asemenea, sportivul Andrei Muntean va face parte din una dintre cele 6 grupe mixte. Cu toate acestea, subdiviziunea în care va concura va fi stabilită ulterior, în funcție de criterii și regulamentele competiției. Este un moment important pentru gimnastica românească, iar fiecare sportiv va trebui să-și dea totul pentru a obține un rezultat cât mai bun în acest concurs de calificare.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Echipa feminină de gimnastică a României va concura în prima subdiviziune în concursul de calificare de la Jocurile Olimpice de la Paris. În urma tragerii la sorți ele le vor avea ca adversare pe reprezentantele Marii Britanii și sportive din două grupe mixte. Fetele noastre vor începe concursul la bârnă. Vor fi 5 subdiviziuni, celelalte echipe fiind repartizate astfel: Subdiviziunea a 2-a China, SUA și Italia, Subdiviziunea a 3-a Japonia și Olanda, Subdiviziunea a 4-a Canada, Franța și Korea, Subdiviziunea a 5- Brazilia și Australia. Andrei Muntean va face parte din una dintre cele 6 grupe mixte. Subdiviziunea în care va concura va fi stabilită ulterior.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

România a obținut locurile 4 la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Rimini

Prima zi de concurs la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Rimini a fost una plină de provocări...

Read More...

Revigorarea minții în natură: Beneficiile antrenamentului în aer liber pentru sănătatea mentală

Revigorarea minții în natură: Beneficiile antrenamentului în aer liber pentru sănătatea mentală În era modernă, în care agitația și stresul...

Read More...

Machu Picchu: Măreția unui tărâm pierdut

Machu Picchu: Măreția unui tărâm pierdut Machu Picchu este un sit arheologic unic, situat în munții Anzi din Peru. Acesta...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro