Doi dintre președinții Comitetelor Tehnice din cadrul FIG, Donatella Sachi (gimnastică artistică feminină) și Arturs Mic…

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Doi dintre președinții Comitetelor Tehnice din cadrul FIG, Donatella Sachi (gimnastică artistică feminină) și Arturs Mickevics (gimnastică artistică masculină), au coordonat astăzi, la Lausanne tragerea la sorți pentru cea de-a a 52-a ediție a Campionatelor Mondiale de gimnastică artistică de la Antwerp (30 septembrie – 8 octombrie).

La feminin, România face parte din Subdiviziunea a 4-a, alături de echipele Spaniei, Belgiei și de reprezentantele Bulgariei, Kazahstanului și Luxemburgului. Gimnastele tricolore vor începe competiția la sol.

În competiția feminină sunt înscrise 24 de echipe și 49 de gimnaste (în 14 grupe individuale), repartizate în 10 Subdiviziuni.

În întrecerea masculină, România face parte din Subdiviziunea a 3-a, alături de echipele Australiei, Statelor Unite ale Americii, Uzbekistanului și de gimnaști din 2 grupe mixte (Lituania, Polonia, Islanda, Irlanda, Algeria, Suedia). Sportivii tricolori vor începe concursul la bară.

În concursul masculin sunt înscriși 24 de echipe și 40 de gimnaști (în 10 grupe individuale), repartizați în 6 subdiviziuni.
Data: 2023-07-03 20:15:35

Link catre sursa

Foto: Facebook sau Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Mersul pe jos: Antidotul pentru o minte sănătoasă

Mersul pe jos: Antidotul pentru o minte sănătoasă Mersul pe jos este una dintre cele mai simple și accesibile modalități...

Read More...

Misterioasele linii de la Nazca: O istorie desenată în pământ

Misterioasele linii de la Nazca reprezintă unul dintre cele mai fascinante și enigmatice fenomene arheologice din lume. Situate în...

Read More...

Explorând evoluția prin tehnici de biologie moleculară

Evoluția este un proces fascinant care a modelat lumea în care trăim astăzi și care continuă să ne surprindă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro