Decorarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei” al judeţului Braşov – Moment de recunoaștere pentru salvatorii militari brașoveni

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Pe data de 18 noiembrie, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Dr. Raed Arafat, a vizitat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov pentru a participa la festivitatea de decorare a Drapelului de Luptă al acestui inspectorat. Această vizită a avut o semnificație aparte pentru salvatorii militari brașoveni, fiind rezultatul acordării de către Președintele României, Klaus Werner Iohannis, a Ordinului “Bărbăție și Credință” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, Drapelului de Luptă al ISU Brașov.

Această distincție a fost acordată în semn de apreciere pentru curajul, devotamentul și spiritul de sacrificiu demonstrat de salvatorii militari brașoveni în îndeplinirea misiunilor de apărare a vieții, bunurilor și mediului împotriva dezastrelor și incendiilor, precum și în implementarea măsurilor de protecție civilă.

Dr. Raed Arafat a mulțumit pompierilor militari brașoveni pentru eforturile și sacrificiile depuse în fiecare zi în scopul salvării de vieți. El le-a apreciat curajul și devotamentul de care au dat dovadă în misiunile dificile la care participă și le-a exprimat recunoștința pentru sprijinul și susținerea acordate celor aflați în suferință.

Această vizită a șefului DSU la ISU Brașov reprezintă o recunoaștere a importanței și a valorii muncii și profesionalismului salvatorilor militari din acest județ. Este un moment emoționant și deosebit de semnificativ pentru acești oameni care își dedică viața în slujba protejării și salvării celorlalți.

Decorarea Drapelului de Luptă al ISU Brașov este un gest care evidențiază importanța și recunoașterea instituțională a muncii depuse de acești salvatori militari. Este un simbol al respectului față de curajul și sacrificiul lor și o dovadă a faptului că munca lor este apreciată și valorizată.

Această vizită a șefului DSU la ISU Brașov reprezintă și o oportunitate de a evidenția importanța și necesitatea sprijinului acordat instituțiilor de intervenție în situații de urgență. Este un moment în care se subliniază importanța investițiilor în echipamente și tehnologie, în formarea și pregătirea continuă a personalului, precum și în dezvoltarea infrastructurii necesare pentru intervenția rapidă și eficientă în caz de urgență.

În concluzie, vizita șefului DSU la ISU Brașov pentru a participa la festivitatea de decorare a Drapelului de Luptă al acestui inspectorat reprezintă un moment deosebit de însemnat pentru salvatorii militari brașoveni. Această distincție acordată Drapelului de Luptă evidențiază importanța și recunoașterea muncii și sacrificiului acestor oameni care își riscă viața în slujba protejării și salvării celorlalți.

Sursa: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

În data de 18 noiembrie, odată cu încheierea stagiului de pregătire COS-DSM, șeful DSU, Dr. Raed Arafat a efectuat o vizită la ISU Brașov, cu scopul de a participa la festivitatea de decorare a Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei” al judeţului Braşov. Acest moment emoționat și de o însemnătate aparte pentru salvatorii militari brașoveni vine ca urmare a conferirii de către E.S. Klaus Werner Iohannis, Președintele României , la data d…e 13 septembrie a Ordinului „Bărbăţie şi Credinţă” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, Drapelului de Luptă Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei” al judeţului Braşov, în semn de apreciere pentru curajul, devotamentul şi spiritul de sacrificiu dovedite în îndeplinirea misiunilor de apărare a vieţii, bunurilor şi mediului împotriva dezastrelor şi incendiilor, precum şi în implementarea măsurilor de protecţie civilă. Șeful DSU, dr. Raed Arafat a mulțumit pompierilor militari brașoveni pentru eforturile și sacrificiile depuse zilnic în scopul salvării de vieți, pentru curajul și devotamentul arătate negreșit în misiunile dificile la care participă, precum și pentru susținerea și sprijinirea celor aflați în suferință.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Baschetbalistele se pregătesc de ultimul meci pe teren propriu din 2023

Echipa de baschet feminin Rapid se pregătește pentru ultimul meci pe teren propriu din 2023. Confruntarea va avea loc...

Read More...
IMPACTPRESS

Cererea de demisie a presedintelui Curtii de Apel Timisoara a fost aprobata de Sectia pentru Judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii

Președintele Curții de Apel Timișoara, judecătorul Mircea Crețu, și-a dat demisia din funcție, după ce judecătorii din Consiliul Superior...

Read More...
NASA meatball logo

NASA selectează companii pentru contractul de fabricare a echipamentelor de suport la sol la Centrul Spațial Kennedy al agenției în Florida

NASA a selectat următoarele companii pentru un contract cu durată nedeterminată, pentru a fabrica echipamente de suport la sol...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro